Şenol Uzunahmetoğlu'na veda!;

Şenol Uzunahmetoğlu'na veda!

Dün hayatını kaybeden hemşehrimiz Şenol Uzunmehmetoğlu’nun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İnebolu Yeni Camii’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi....

Cenazeye İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner'in yanı sıra çevre il ve ilçelerden çok sayıda kişi katıldı.

DERVİŞOĞLU: "DAVA VE KADER ARKADAŞIMIZDI"
Şenol Uzunmehmetoğlu ile Ülkü Ocaklarından, mücadele yıllarından arkadaşı olduğunu ifade eden İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, cenaze öncesi gazetemize yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi: “Mücadele geçmişi olan bir dava ve kader arkadaşımızdı. Bugün burada bulunmamız manevi bir sorumluluğumuzun yerine getirilmesi ile alakalıdır. Bu vesile ile de burada büyüklerimizi gördük, dostlarımızla buluştuk. Keşke böyle bir acılı günde değil güzel bir günde buluşsaydık. İnanıyorum ki Şenol bizi yukarıdan görüyor ve onun vefatının bile bir birliğe vesile olabileceğini görüyor. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun. Burada bulunanların hepsiyle tanışıklığımız Ülkü Ocakları’ndan, bu gördüğünüz adamların hepsi bir dönemin kahramanıdır. Bende o kahramanları tanımanın bahtiyarlığına erişmiş bir memleket evladıyım.”

Kaynak: İnebolu Postası

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum