"En az yüzde 80'i yakalayacağız";

"En az yüzde 80'i yakalayacağız"

AK Parti Çatalzeytin İlçe Başkanı Mehmet İhsan Uğuz ve Çatalzeytin İl Genel Meclis (İGM) Üyesi Mevlüt Kaplan seçimlere ilişkin Çatalzeytin ilçesi özelinde açıklamalarda bulundu. Çatalzeytin İGM Üyesi Mevlüt Kaplan açıklamasında; "Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlattık....

 Allah'ın izniyle Çatalzeytinli halkımızın destekleriyle 28 Mayıs 2023'de Cumhur İttifakı olarak en az yüzde 80'i yakalayacağız" dedi.

UĞUZ; "VATANDAŞIN DERDİNİ KENDİ DERDİMİZ BİLDİK"

Kastamonu Çatalzeytin Recep Tayyip Erdoğan yüzde 72,8, Kemal Kılıçdaroğlu 22,8, Sinan Oğan yüzde 3,9, Muharrem İnce 0,6 oy oranlarını aldı. Çatalzeytin İGM Üyesi Mevlüt Kaplan ile AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İhsan Uğuz, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çatalzeytin'de yüzde72,8 oranına ulaşmasını değerlendiren AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İhsan Uğuz; "Bu sadece seçim dönemindeki bir çalışmaya değil, başkan olarak seçildiğimiz andan itibaren ana kademe, gençlik kolları ve kadın kollarıyla birlikte birebir köylerde vatandaşlarımızla irtibata girerek bu çalışmalarımızı yürüttük. Bizim telefonlarımız 24 saat açık. Vatandaşlarımızın dertleriyle dertlendik. Onların derdi bizim derdimiz dedik. Genel Merkezimizin direktifleri doğrultusunda bu çalışmalarımızı yürüttük. Vatandaşlarımızla birebir irtibata geçtik ve problemlerini çözmek için uğraştık" dedi.

KAPLAN; "CUMHUR İTTİFAKI OLARAK SANDIKLARI PATLATTIK"

Çatalzeytin İGM Üyesi Mevlüt Kaplan da şunları dile getirdi; "1974-1994-arasını çok iyi biliyorum. Musluklardan lağım akardı. Hava kirliliğini anons yaparlardı. 'Sakın maskesiz çıkmayın' derlerdi. O tarihlerde anonslar yapılırdı. Ama 94'ten itibaren Cumhurbaşkanımıza İstanbul büyük teveccüh gösterdi, İstanbul'un çevresi de 2009 yılına kadar değişti. Her şey mükemmel. Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz, arkasındayız yanındayız her zaman. Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlattık.Allah'ın izniyle Çatalzeytinli halkımızın destekleriyle 28 Mayıs 2023'de Cumhur İttifakı olarak en az yüzde 80'i yakalayacağız" dedi.

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum