Karabük'ü 'Kastamonulu' yönetecek;

Karabük'ü 'Kastamonulu' yönetecek

Kastamonu'da 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partiler ve adayların çalışmaları hız kazanırken, komşumuz Karabük'te ise ilginç bir durum ortaya çıktı. 3 ayrı partiden 3 Kastamonulu aday Karabük Belediyesi'ne talip oldu....

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde ilk kez seçilerek göreve gelen Araçlı hemşehrimiz MHP'li Rafet Vergili, 2014 ve 2019 seçimlerinde de yenilmezliğini sürdürerek 3 dönemdir Karabük Belediye Başkanı olarak görev yapıyor. 31 Mart 2024 seçimlerinde tekrar adaylığı ilan edilerek 4'üncü döneme talip olan Başkan Vergili'nin karşısına 35 yaşındaki Çatalzeytinli bir diğer hemşehrimiz Özkan Çetinkaya, AK Parti'den aday gösterilerek rakip oldu.

Araçlı Rafet Vergili ve Çatalzeytinli Özkan Çetinkaya'nın ardından Karabük Belediyesi'ne Kastamonulu bir aday daha çıktı. Dadaylı hemşehrimiz emekli polis memuru Ayhan Şensoy da, genel başkanlığını Ümit Özdağ'ın yaptığı Zafer Partisi'nin Karabük Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

2009 yılından bu yana üç dönemdir Kastamonulu bir başkan tarafından yönetilen Karabük Belediyesi'ni önümüzdeki dönem de bir Kastamonulunun yönetmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum