Kastamonulular, Arnavutköy'de buluştu;

Kastamonulular, Arnavutköy'de buluştu

Kastamonu Çatalzeytin Karacakaya Gönüllüleri Derneği, Arnavutköy’de piknik şöleni organize etti. Piknik şölenine Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir de katılım sağladı....

Kastamonu Çatalzeytin Karacakaya Gönüllüleri Derneği, İstanbul Arnavutköy'de piknik şöleni organize etti. Kastamonu Çatalzeytin Karacakaya Gönüllüleri Derneği tarafından organize edilen programda Kastamonulular bir araya geldi. Piknik organizasyonunda keşkek ikram edildi. Programda konser verildi ve davul zurna ekibi gösteri gerçekleştirdi. Akabinde yarışma, hediye çekilişi, plaket takdimi yapıldı.

Çatalzeytinliler Yardımlaşma Derneği (ÇYD) Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Demir, açıklamasında; "Arnavutköy Ak Parti İlçe Başkanımız Mustafa Candaroğlu ile birlikte, Kastamonu Çatalzeytin Karacakaya Gönüllüleri Derneği'nin pikniğinde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Etkinliğimize katılım sağlayan Çatalzeytin Belediye Başkanımız Ahmet Demir’e, Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu’na, bu etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan Dernek başkanımız Menderes Demir’e, yönetimine ve sıcak ilgileri için kıymetli hemşehrilerimize ve köylülerime teşekkür ediyorum" dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum