"Siyasi oyunlara değil, büyük hedeflere odaklanmalıyız";

"Siyasi oyunlara değil, büyük hedeflere odaklanmalıyız"

Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir Çatalzeytin ilçesinde yapılan çalışmaları kendi hizmetleriymiş gibi anlatanların olduğunu dile getirerek; "Bu durum beni derinden etkiliyor çünkü benim için siyaset bireysel hırsların veya parti çizgilerinin ötesinde bir anlam taşıyor. Siyasi oyunlara kapılmak yerine, birlikte daha büyük hedeflere odaklanmalıyız. İlçemizi daha da büyütecek ve geliştireceğiz. İlçemizin geleceğine olan inancımızı hiç yitirmeyelim" dedi....

"SİYASİ OYUNLARA DEĞİL, BÜYÜK HEDEFLERE ODAKLANMALIYIZ"

Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir açıklamasında şunları kaydetti; "Sevgili Çatalzeytinliler. Sizlerin desteği ve güveniyle ilçemizi daha yaşanabilir, daha kalkınmış bir yer haline getirmek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Ancak, bazı kişilerin kendi çıkarları için yaptığımız hizmetleri kendilerininmiş gibi göstermeye çalıştığını üzülerek fark etmekteyim. Bu durum beni derinden etkiliyor çünkü benim için siyaset bireysel hırsların veya parti çizgilerinin ötesinde bir anlam taşıyor. Benim için siyaset, toplumun her kesimine hizmet etmek, ortak bir vizyon etrafında bir araya gelmek ve ilçemizin geleceğini daha güçlü bir şekilde inşa etmek demektir. Söz konusu hizmetler, birilerinin şahsi başarıları veya egoları için değil, ilçemizin refahı ve her bireyin yaşam kalitesinin artması için gerçekleştirilmektedir. Hizmetlerimizin arkasında, size daha iyi bir gelecek sunma tutkusu ve sorumluluğumuz yatmaktadır. Bu nedenle, başarılardan bahsederken bunun ilçe sakinlerimizin başarısı olduğunu vurgulamak istiyorum."

"İLÇEMİZİ DAHA DA BÜYÜTECEK VE GELİŞTİRECEĞİZ"

Başkan Demir açıklamasının devamında;  "Biliyorum ki bazıları, hizmetlerimizi eleştirerek veya engellemeye çalıişarak kendi şahsi çıkarlarına hizmet etmeye çalışıyorlar. Ancak, benim inancım ve yönetim anlayışım, bu tür dar görüşlere veya kısa vadeli çıkarlara prim vermemektir. Biz, uzun vadeli hedeflere odaklanırken, kavga yerine işbirliği, anlayış ve uzlaşma yolunu seçiyoruz. Siyasi oyunlara kapılmak yerine, birlikte daha büyük hedeflere odaklanmalıyız. Sizleri ben ve ekibimle birlikte ilçemizin geleceğine yönelik güçlü bir vizyon inşa etmeye davet ediyorum. Şeffaf, adil ve kucaklayıcı bir yönetim anlayışıyla ilçemizi daha da ileri taşıyacağız. Sizlere olan bağlılığım ve samimiyetimle, ilçemiz için her zamanki gibi büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceğimi bilmenizi isterim. Sizlerin desteğiyle ilçemizi daha da büyütecek ve geliştireceğiz. İlçemizin geleceğine olan inancımızı hiç yitirmeyelim" dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum