İki tekerlek tutkunları gururlandırdı!;

İki tekerlek tutkunları gururlandırdı!

İki tekerlek tutkunları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusuna koordineli bir bayrak değişimi ile kendi imzalarını attılar......

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel: “Sizlerden onur ve gururla aldığım bu şanlı bayrağı ömrümün sonuna kadar büyük bir özen ile koruyacağım.” dedi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu tüm Türkiye’de büyük bir heyecanla kutlanıyor. Bu yılın kutlamaları, Karabük’ten Kastamonu’ya, Kastamonu’dan Sinop’a ve Sinop’tan Samsun’a unutulmaz bir bayrak değişimi töreniyle taçlandı.

18 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 10:00’da, Kask Kafalılar Motosiklet Derneği, Karabük İl Gençlik ve Spor Müdürü Coşkun Güven ve Paris Olimpiyatlarinda Ülkemizi ve Karabük’ü temsil edecek olan Para Tekwaondo Milli Sporcumuz Alican Özcan’dan teslim aldı. Ardından, bayrağı teslim alan Kask Kafalılar Motosiklet Derneği, 113 km’lik bir yolculukla Kastamonu'ya geldi.

Saat 13:00’da Cumhuriyet Meydanı'nda, Ulu Önder Atatürk ve Silah Arkadaşları anısına bir dakikalık Saygı Duruşu gerçekleştirildi ve İstiklal Marşı okundu. Bu anlamlı törenin ardından, Karabük Kask Kafalılar Motosiklet Derneği adına Dernek Başkanı Abdurrahman Daşkıran, bayrağı Taşköprü Pompeiopolis Motosiklet Derneği adına Başkan Yardımcısı Kahraman Kömeç’e teslim etti. Daha sonra Taşköprü Pompeiopolis Motosiklet Derneği, Kask Kafalılar Motosiklet Derneği üyelerine çekme helva hediye etti.

Törenin sonrasında, motosikletlerle Sinop istikametine doğru sirenlerle yola çıkan motorcular, şehir halkı tarafından büyük bir coşku ile karşılanarak uğurlandılar. Motorcular, bayrağı Sinop temsilcilerine teslim ettikten sonra sürüş, Samsun’a kadar devam etti ve 18 Mayıs 2024 akşamı Samsun’da kamp alanında çadırlar kuruldu.

19 Mayıs 2024 Pazar günü ise Samsun Atakum Motosiklet Derneği ile birlikte bayrak Atakum Belediye Başkanı’na tören ile teslim edildi. Samsun’da bayrak teslimi töreninde bir dakikalık Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşı olundu. Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, dernek üyelerine teşekkür ederek yapılan bu etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkel: “Sizlerden onur ve gururla aldığım bu şanlı bayrağı ömrümün sonuna kadar büyük bir özen ile koruyacağım.” dedi.

Ardından diğer illerden gelen Motosiklet Dernekleri ve Kulüpleri ile birlikte kortej düzenlendi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum