Çatalzeytin Belediyesi ödülünü aldı;

Çatalzeytin Belediyesi ödülünü aldı

Çatalzeytin Belediye Başkanlığı 100. Yıl Ekonomi ve Proje Ödülleri ödül töreninde, 100 yılın en başarılı Altyapı ve Üstyapı Proje Belediyeciliği ödülünü aldı. Ödül törenine katılan Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir; " Gerçekten böyle bir ödüle layık görülmek tek başına mümkün olmuyor. Bizlerle beraber yürüyen teşkilatıma ve tüm Çatalzeytinli hemşehrilerime bu ödülü armağan ediyorum. Huzurun başkenti Çatalzeytin'e de herkesi bekliyorum" dedi....

Çatalzeytin Belediyesi örnek bir yönetim anlayışıyla bölgenin yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Çatalzeytin Belediyesi gerçekleştirdiği yenilikçi projelerle ismini ön plana çıkararak En Başarılı Altyapı ve Üstyapı Proje Belediyeciliği ödülüne layık görüldü.

"HUZURUN BAŞKENTİ ÇATALZEYTİN'E HERKESİ BEKLİYORUM"

Sahneye çıkarak ödülü alan Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir, konuşmasında; "Gerçekten böyle bir ödüle layık görülmek tek başına mümkün olmuyor. Bizlerle beraber gecesini gündüzüne katan belediye çalışanları ve ekibime ayrıca teşekkür ediyorum. Bizlerle beraber yürüyen teşkilatıma ve tüm Çatalzeytinli hemşehrilerime bu ödülü armağan ediyorum. Huzurun başkenti Çatalzeytin'e de herkesi bekliyorum. Çatalzeytin'i görmeden Türkiye'yi gezmiş olmazsınız" dedi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum