Polinom Eğitim Kurumları Kastamonu Şubesi Öğretmenler Kurul Toplantısı'nı yaptı!;

Polinom Eğitim Kurumları Kastamonu Şubesi Öğretmenler Kurul Toplantısı'nı yaptı!

Polinom Eğitim Kurumları Kastamonu Şubesi, Amorium Park Hotel'de ilk yemekli ‘Öğretmenler Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi....

Toplantı; Kurucu Müdür Dr. Aziz Büyükkaragöz’ün açılış konuşmasıyla başladı. Devamında, kurs Müdürü Yalçın Mızrak’ın konuşması, kurumsal ve dijital sunum, öğretmenlerin kendilerini tanıtımları, fotoğraf çekimleri, dilek ve temenniler ile toplantı tamamlandı.

Kurucu Müdür Dr. Aziz Büyükkaragöz, Polinom Eğitim Kurumları'nın 63. Şubesi'nin Kastamonu’da açılışına vurgu yaparak Türkiye’nin 'marka ödüllü’ kurumunun ismini,  bölgede başarılı bir şekilde temsil edeceklerinden emin olduklarını söyledi. Ayrıca kurucuların tanıtımını, oluşum süreçlerini, şirket kurulum aşamalarını, Polinom ile isim hakkı sözleşmesini, yeni kurumun resmi işlerinin yürütülmesini, öğretim programlarını ve eğitim anlayışlarını toplantıda ayrıntılı bir şekilde açıkladı.

Kurs Müdürü Yalçın Mızrak ise başarının tesadüf olmadığını, başarının yakalanması için özverili ve disiplinli bir planlama yapılması gerektiğini belirtti. Mızrak devamında,  Kastamonu evlatlarına hem akademik hem de sosyal yönden dokunabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Toplantının akışında kurumsal ve dijital sunum yapılarak eğitim hedefleri ve öğretim programları üzerine fikir alışverişi yapıldı. Kastamonu Polinom Özel Öğretim Kursunun kurucuları ile öğretmenlerinin başarılı ve mutlu bir eğitim öğretim sezonu geçirmelerine vurgu yapılarak, ekip çalışması için güç birliği sağlandı.

Ayrıca Amorium Park Hotel'in iç mekanında ve bahçesinde Polinom Eğitim ailesi olarak toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Kurucuların Kastamonu Polinom Kurs Merkezinin Kastamonu’ya hayırlı olması temennileriyle toplantı sona erdi.

Kaynak: haber merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum