Arama
Arama Sonuçları
‘Taklitçi Hasan ve Moskof Hikmet’e kanmayın’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Candaroğulları Mahallesinde yaptığı konuşmada “Tutamayacağı sözler verenlere kanmayın” dedi.
İlçe Devlet Hastanesi, bakıma alındı!
Araç Devlet Hastanesi, sağlık hizmetlerinde kaliteyi artırmak ve hastane ortamlarını daha temiz ve kullanışlı hale getirmek amacıyla kapsamlı bir bakım ve yenileme sürecine girdi. Hastanenin polikliniklerinden bekleme alanlarına, koridorlardan yatan hasta servisine kadar birçok bölümünde tadilat, temizlik ve boya çalışmaları gerçekleştirildi.
Kastamonu’ya ”ZOR” dönüş
Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında eğitim gören 20 milyonu aşkın öğrenci, 16 günlük yarıyıl tatilinin ardından 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci dönemine 5 Şubat Pazartesi günü başlamaya hazırlanıyor. Öğrencilerin yanı sıra öğretmenler de yeni dönem heyecanını taşıyor.
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
Kastamonu iş dünyasında yeni başkan “Erdem Mütevelli”
DEVSİYAD olağan kongresini gerçekleştirdi. Yapılan genel kurul sonrasında DEVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Erdem Mütevelli seçildi
CHP’nin adayı kim?
AK Parti adayını açıkladıktan sonra gözler CHP'ye çevrildi.
Özgür Özel: ‘Kastamonu’dan önemli başarı bekliyorum’
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde dikkat çekici açıklamalarda bulundu. CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın isminin Kastamonu Belediye Başkanlığı adaylığı için konuşulduğu bugünlerde; Başkan Özel, Kastamonu’dan önemli bir başarı beklediğine vurgu yaptı.
Bakan Yumaklı: ‘Kastamonulu olarak gurur duydum’
Hayırsever iş adamı Mecit Çetinkaya’nın katkılarıyla hizmete sunulan Mecit Çetinkaya Teknik Anadolu Lisesi binasının açılışında konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı; yapılan hayra dikkat çekti ve Türkiye’ye Kastamonu’dan mesaj verdi. verdi.
Kastamonuspor, Diyarbakır'dan sadece 3 puan almadı!
TFF 2.lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve geçtiğimiz gün deplasmanda Amedspor’u mağlup ederek Liderlik koltuğuna oturan GMG Kastamonuspor; Diyarbakır temsilcisinden sadece üç puan almadı…
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Rıza Kandemir ve RAL Yatırım Holding: Deprem Bölgesine Kararlılıkla Yatırım Yapmaya Devam Ediyor
İskenderun'un merkezinde yükselen "New Tower" projesiyle, RAL Yatırım Holding ve GrainTürk, deprem bölgesine yönelik kararlılıklarını sergilemeye devam ediyor.
Kastamonuspor 'dan İhsangazi'ye ziyaret
Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Levent Eriş ve Kastamonuspor oyuncuları; İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık ve İhsangazispor'u ziyaret etti. Başkan Sağlık, çok güzel bir lig başlangıcı yapan Kastamonuspor 'a başarılar diledi.
"'Türkiye Yüzyılı' ideali için canla başla çalışıyoruz"
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 107. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı 22-24 Eylül'de Karaman'da gerçekleşti. 3 gün süren çok verimli bir toplantı yaptıklarını dile getiren MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, ortak yapılabilecek etkinlikler için istişare yaptıklarını kaydetti. Genel Başkan Asmalı ise; "'Türkiye Yüzyılı' idealini gerçekleştirmek adına, milletimiz ve ülkemiz için canla başla çalışıyoruz. Bu etkinlik, daha güçlü bir Türkiye için çaba göstermek adına önemli bir adımdı. Bir ve beraber daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum' dedi.
Kastamonu'nun ışıldayan mağazası: Nora Takı
Ağustos ayında kapılarını Kastamonu'ya açan Nora Takı, ışıltısıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Çelik, gümüş ve saat ürünleriyle Kastamonu halkına üst düzeyde kaliteli ve benzersiz hizmet sunan Nora Takı'nın sahibi Ömer Türkmen, tüm Kastamonu'yu mağazalarına çağırıyor.
Türk-İş'ten 'kıdem tazminatı' uyarısı
Çalışanlar son dönemdeki gündem nedeniyle kıdem tazminatı kalkıyor mu diye merak ediyor.
‘Motosiklet ambulanslar’ hayat kurtarıyor
Sağlık Bakanlığı bünyesinde trafiğin yoğun olduğu veya trafiğe kapalı bölgelerde görev alan motosiklet ambulanslar, “altın dakikalar” olarak adlandırılan 3 ile 5 dakika arasında yaptıkları ilk müdahale ile hayat kurtarıyor.
Kastamonu Belediye ve Yalıkavak, Süper Kupa mücadelesine hazır
2023-2024 Hentbol Sezonu'nda Kastamonu Belediyespor ile Yalıkavak SK arasında bugün saat 18.00'de oynanacak Kadınlar Süper Kupa karşılaşması öncesinde her iki takım başantrenörü ve kaptanlarının katıldığı bir basın toplantısı düzenlendi.
"Eğitimde dünya markası olmaya devam edeceğiz"
2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Bahçeşehir Koleji yeni eğitim dönemi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduğu bir basın toplantısı düzenledi. Bahçeşehir Koleji Kuzeykent Kampüsü'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bahçeşehir Koleji Kuzeykent Kampüs Müdürü ve Kurucu Temsilcisi İsmail Bakmaz; "Eğitim bir ekip işidir. Bizler geleceğe dair içimizdeki umutla ve yeni nesle duyduğumuz güvenle 2023/2024 eğitim öğretim yılında da 65 il, 160 kampüs ile eğitimde bir dünya markası olmaya devam edeceğiz" dedi.
“Aracınızın hem güzellik merkezi hem doktoru”
GMP Garage isimli işletme sahibi Gökhan Mehmet Parlakoğlu “burada dünya markalarının birleştiği ürünler ve tecrübemizle aracınıza güzellik bakımı ve doktoru gibi muayne ediyoruz.” Dedi.
“Aracınızın hem güzellik merkezi hem doktoru”
GMP Garage isimli işletme sahibi Gökhan Mehmet Parlakoğlu “burada dünya markalarının birleştiği ürünler ve tecrübemizle aracınıza güzellik bakımı ve doktoru gibi muayne ediyoruz.” Dedi.
Sürekli yorgun musunuz? ‘Psikolojik’ olabilir
“Kendimi devamlı yorgun ve bitkin hissediyorum, hiçbir şeye enerjim yok” cümlesini gündelik hayatta sıklıkla duyuyoruz.
SOLOTÜRK’ten nefes kesen gösteri
Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi ekibi SOLOTÜRK, Yalova Hava Meydan Komutanlığı'nda gösteri uçuşu gerçekleştirdi.
KKTC’den Ankara’ya “taksit yasağı bize uygulanmasın”
BDDK'nın yurtdışı için getirdiği kredi kartına taksit sınırlaması, KKTC turizminde paniğe sebep oldu. KKTC Turizm Bakanlığı Müsteşarı Aktunç, bu uygulamanın Kıbrıs seyahatlerinde uygulanmamasını talep etti.
İhsangazi Müftüsü'nden öğrencilere motivasyon ziyareti
İhsangazi İlçe Müftüsü Namık Karaahmetoğlu ilçede devam eden Yaz Kuran Kurslarına yaptığı ziyaretleri sürdürüyor.
‘Türk Dünyası Günleri oluyor da, Pirinç Festivali neden olmasın?’
Tosya CHP İlçe Başkanı Tuğçe Kefeli’den Pirinç Festivali’nin iptaline tepki!
Vekilin gündeminde 'TIP' var
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Güler ile bir araya geldi. Milletvekili Ekmekci, Tıp Fakültesi yerleşkesinde incelemelerde bulunduğunu dile getirerek; "Hedefimiz hem tıp eğitimi hem de sağlık hizmetlerinde Kastamonu'yu örnek il yapmak" dedi.