Kastamonu'nun ışıldayan mağazası: Nora Takı;

Kastamonu'nun ışıldayan mağazası: Nora Takı

Ağustos ayında kapılarını Kastamonu'ya açan Nora Takı, ışıltısıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Çelik, gümüş ve saat ürünleriyle Kastamonu halkına üst düzeyde kaliteli ve benzersiz hizmet sunan Nora Takı'nın sahibi Ömer Türkmen, tüm Kastamonu'yu mağazalarına çağırıyor....


"KALİTELİ, BENZERSİZ VE HER KESİME UYGUN ÇEŞİTLERİMİZLE  TÜM KASTAMONU'YU MAĞAZAMIZA BEKLİYORUZ"

Ömer Türkmen, mağazası hakkında açıklamalarda bulundu. Kastamonu'ya kaliteli ve benzersiz hizmet sunan Nora Takı dükkanının 2023 Ağustos ayı içerisinde açıldığını belirten Nora Takı mağazasının sahibi Ömer Türkmen;  "Nora Takı, gümüş, çelik ve saat modellerimiz ile takı üzerine bol çeşitlilik ve uygun fiyat politikamızla halkımıza hizmet veriyoruz. Kastamonu'nun istediği tüm ürünlere kolaylıkla ulaşması için sürekli yenilenen ve güzel modellerimizle Kastamonu'nun hem gözüne hem cebine hitap ediyoruz.  Benzersiz bir tasarım ve sunum anlayışımızla gümüş kolye, küpe, bileklik, yüzük gibi tüm takı grubumuz mevcut. Aynı zamanda çelik kategorisinde tüm gruplarımıza ulaşacağınız Slazenger Essence, Cora gibi tanınmış markaların tüm model saatleri de mağazamızda mevcut. Müşterilerimiz, mağazamızdan bu ürünlere kolaylıkla ulaşabilir. Kastamonu'da müşterilerimize eşsiz, tasarım harikası ürünlerle benzersiz bir alışveriş yapabilme imkanı sunuyoruz. Kaliteli, benzersiz ve her kesime uygun çeşitlerimizle  tüm Kastamonu'yu mağazamıza bekliyoruz. 'Tak, Gülümse, Işılda... Şıklığını Tamamla' sloganı ile hizmete başladığımız Nora Takı mağazamızla güvenle kaliteli bir alışveriş imkanı sağlayabiliyoruz. Sizleri mağazamıza bekliyoruz" dedi.


" MÜŞTERİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ MOTİVASYON KAYNAĞIMIZ"

Ömer Türkmen, müşteri memnuniyetine önem verdiklerini de belirterek; "27 yaşında genç bir girişimci olarak Kastamonu'da farklı bir tasarım anlayışıyla halkın isteklerine cevap verebilmeyi ve Kastamonu'nun takı üzerindeki eksiklerini kendimize amaç edinerek başladığımız bu yolculukta, işlerinde profesyonel ustalarımızla birlikte Kastamonu'da şıklığı ve kaliteli benzersizliği sizlere sunuyoruz. Yüzde 100 müşteri memnuniyetini ile edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Mağaza hedefimiz, en kaliteli ürünlerle en uygun fiyatlarla ürünlerimiz siz değerli müşterilerimizle buluşturmak. Müşterilerimizin memnuniyeti motivasyon kaynağımız. Bay bayan tüm takı modellerini kolaylıkla ulaşıp ve kaliteyi uygun fiyatla bulabileceğiniz Nora Takı mağazamıza sizleri bekliyoruz" dedi.

Topçuoğlu Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Nora Takı, benzersiz ve kaliteli ürünleriyle ışıldamak isteyen tüm müşterilerini bekliyor..



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum