Arama
Arama Sonuçları
DİKKAT!.. 1 haftada yüzbinlerce araç...
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelinde 16-23 Mayıs tarihleri arasında icra edilen trafik uygulamalarında denetlenen 2 milyon 697 bin 728 araçtan 424 bin 432'sine adli işlem yapıldığını bildirdi.
Cengiz Aksan'ın SBK Davasında karar çıktı
Şanlıurfalı gazeteci Cengiz Aksan'ın, SBK Holding'in firari patronu Sezgin Baran Korkmaz ile Yargıtay üyesi Tekman Savaş Nemli'nin aynı masada yemek yediği bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasının ardından açılan davada karar çıktı. Aksan’a 1 yıl 8 ay hapis cezası verilirken, cezanın ertelenmesine karar verildi.
Kastamonu'da yoğun trafik denetimi başlıyor
Ülke genelinde yarından itibaren sıkı trafik kontrolleri başlıyor!
Kastamonu’da 51 araç trafikten men edildi
Kastamonu’da polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 51 araç trafikten men edilirken, aranan 3 kişi yakalandı.
Gelecek Partisi Kastamonu'da o ilçeden aday gösterdi!
Gelecek Partisi Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinden aday gösterdi.
Kuzeykent’te ceza üzerine ceza!
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü tarafından Kuzeykent Mahalesinde sıkı çalışmalar devam ediyor
Kastamonu CHP’de toplu istifa kararı!..
CHP eski Abana İlçe Başkanı Şenol Yirmibeş, son yaptığı açıklamayla 100’e yakın partili ile birlikte CHP üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
Elden para verenler de yargılanabilir!
Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle, aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın yargılandığı dava, Türkiye gündemine oturdu.
Profesör Kastamonu'yu uyarmış, ama kimse duymamış...
Denizbilimci Prof. Dr. Ahmet Cemil Saydam, Kastamonu sahilini 10 gün önce uyarmış ama kimse duymamış...
AK Parti'den Gazze Şeridi ablukasına tepki!
İsrail’in, Gazze Şeridi’ne yönelik ablukası ve saldırılarına ilişkin AK Parti tarafından tüm ülke genelinde ortak basın açıklaması yapıldı.  AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Doğan Ünlü; "Masumlar ölmesin, daha fazla kan akmasın. Bölgede etkili tüm aktörleri, barışın tesisi için sorumluluk almaya çağırıyoruz. Biz var olan gücümüz ve çıktığı kadar avazımızla daha adil bir dünyanın mümkün olduğuna dair inancımızı tüm meydanlarda söylemeye devam edeceğiz" dedi.
Masabaşı oyunları çok erken başladı!
Fethiyespor, 1-0 yenildiği Kastamonuspor maçı için TFF’den ‘hükmen galibiyet’ talep etti
Yok artık! 112’yi bu sebeplerden arıyorlar
ANTALYA 112 Acil Çağrı Merkezi'ne 8 ayda gelen 2 milyon 500 bin çağrının yüzde 64'ü gereksiz çağrılardan oluştu. Damat adayının GBT'sini yaptırmak isteyen de konuşmaya başlayan çocuğuna pratik yaptırmak isteyen de acil çağrı hattını meşgul etti.
Kastamonu camilerinde ‘kirada insaf’ hutbesi
Kastamonu ve 81 ilde Cuma hutbesinde, son dönemde artan konut kira oranına dikkat çekildi.
Kastamonu’da hapis cezasıyla aranan 5 kişi yakalandı
Haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 şahıs, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezinde 4 ekip 22 personel ile yapılan operasyon sonucu yakalandı.
8 aylık acı bilanço!.. 2 bine yaklaştı
2023'ün Ocak-Ağustos döneminde ülke genelinde meydana gelen 335 bin 111 kazada bin 946 kişi hayatını kaybetti
Türkiye'den Ermenistan'a tepki
Türkiye'den Ermenistan'a tepki: Barış görüşmelerini baltalıyor, kınıyoruz
“Yakalayabilirseniz yakalayın” dedi ve tutuklandı
Polis Tayland’ın Bangkok yakınlarındaki Pathum Thani eyaletinde 17 yaşındaki bir kıza fiziksel ve cinsel saldırıda bulunan bir tecavüzcüyü tutukladı. Bir mağazanın güvenlik kamerasına cep telefonundaki tecavüz videosunu göstererek polise “Yakalayabilirseniz beni yakalayın” diyerek meydan okudu. Meydan okumasından saatler sonra yakayı fena halde ele verdi.
Şeritten kaçtı, cezadan kaçamadı
Trafiğin çift şeritli ilerlediği Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli'nde tehlikeli madde taşıyan aracın trafiği tehlikeye atarak yaptığı sollama cezasız kalmadı. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sürücüye 1.387 TL cezai işlem uygulandı.
Kastamonu'da sıkı denetim
Kastamonu'da polis ekipleri trafik kazalarını azaltmak için traktör sürücülerine yönelik denetimlerini arttırdı.
WhatsApp aramalarına dikkat! Paranızdan olmayın
Son zamanlarda birçok WhatsApp kullanıcısının karşılaştığı farklı ülke numaralarından gelen aramalara ilişkin açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Burhan Pektaş, bu aramaların çeşitli dolandırıcılık ve kötü niyetli faaliyetlerle ilişkilendirildiği konusunda somut deliller bulunduğunu söyledi.
Emekliler 'ücretsiz ulaşım'ı yargıya taşıyor
TÜED Hukuk Müşaviri Cafer Tufan Yazıcıoğlu, 65 yaş üstü kişileri ücretsiz taşımak istemeyenlere karşı yargı yoluna başvuracaklarını bildirdi.