Kuzeykent’te ceza üzerine ceza!;

Kuzeykent’te ceza üzerine ceza!

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü tarafından Kuzeykent Mahalesinde sıkı çalışmalar devam ediyor...

TRAFİKTEN MEN EDİLDİLER

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, Kuzeykent Mahallesi'nde kamunun huzurunu bozan seviyede gürültü çıkaran egzozlara sahip araçlar ve yüksek seste müzik yayını yapan araçlar üzerinde yoğun bir denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde, 246 araç incelendi ve bu araçlardan bazıları trafikten men edildi.

"VATANDAŞLARIMIZA RAHATSIZLIK VEREN ARAÇLARA GEÇİT YOK!"

Çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yapılan denetimlere ilişkin yaptıkları açıklamada, "Bugün il merkezinde gerçekleştirdiğimiz denetimler kapsamında 246 araç üzerinde inceleme gerçekleştirdik. Kamunun huzurunu bozan gürültü seviyesine sahip egzozlara ve yüksek seste müzik yayını yapan araçlara yönelik denetimlere devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza rahatsızlık veren araçlara geçit yok!" dedi.

Açıklamada ayrıca, trafik kurallarına uymayan ve çevreye rahatsızlık veren araçlara karşı kararlılıkla mücadele edileceği belirtildi. Trafik denetimlerinin sıklaştırılacağı ve benzer ihlallerde bulunan araçların trafikten men edilmeye devam edileceği vurgulandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum