Kastamonu’da dev köpekbalığı ilgi çekti!;

Kastamonu’da dev köpekbalığı ilgi çekti!

Kastamonu’da bulunan AVM’nin içerisinde yer alan ‘köpekbalığı’ olarak adlandırılan, ancak sazan familyasından olan Challenger balığı, petshopa gelen vatandaşların dikkatini çekti....

Doğasıyla ünlü kadim şehrimiz Kastamonu’daki AVM’de yer alan bir petshop dükkanında; ‘köpek balığı’ olarak adlandırılan ve sazangiller familyasından olan Challenger balığı, hem korkutucu hem de ilgi çekici görüntüsüyle vatandaşların uğrak noktasında satışa sunuluyor.

Çok sayıda tatlı su balık türlerini kapsayan ve Cypriniformes takımına ait olan bir balık familyasından olan Challenger balığı; Kastamonu’daki AVM’nin içerisinde bulunan petshopa kedi, köpek ve kuş türü hayvanlara bakmak için gelen vatandaşların merakını çekti.

Doğal ortamında 3 metre boya ulaşabilen Challenger ‘köpek balığı’, akvaryumda en fazla 1 metre 20 santimetre boya ulaşan, büyüklüğüne göre fiyatında değişiklik gösteren ve petshoplarda ‘köpek balığı’ olarak adlandırılan bu ilginç tür, satın almak isteyen vatandaşlar için 10 bin liradan satılıyor.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum