Gelecek Partisi Kastamonu'da o ilçeden aday gösterdi!;

Gelecek Partisi Kastamonu'da o ilçeden aday gösterdi!

Gelecek Partisi Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinden aday gösterdi....

Gelecek Partisi Taşköprü için Belediye Başkan Adayı olarak Harun Acar'ı aday gösterdi. Taşköprü Belediye Başkan Adayı Harun Acar sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda; " 'Ya Yeni Hal, Ya İzmihlal' diyerek yola çıkan Gelecek Partimiz için şimdi Taşköprü'de yeni bir hikaye yazma vaktidir. Yeni bir hikayeyi, yeni bir Taşköprü'yü gelecek umudunu taşıyan Taşköprülü hemşehrilerimizle birlikte yazacağız" dedi.

"GECEYİ GÜNDÜZE KATIP TAŞKÖPRÜ'MÜZE BİRLİKTE GÜZEL BİR GELECEK HAZIRLAYACAĞIZ"

Gelecek Partisi Taşköprü Belediye Başkan Adayı Harun Acar, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  "'Ya Yeni Hal, Ya İzmihlal' diyerek yola çıkan Gelecek Partimiz için şimdi Taşköprü'de yeni bir hikaye yazma vaktidir. Yeni bir hikayeyi, yeni bir Taşköprü'yü gelecek umudunu taşıyan Taşköprülü hemşehrilerimizle birlikte yazacağız. Her mahallesi,caddesi,sokağı büyüdüğüm yetiştiğim yılların hatırasını taşıyan Taşköprü, hem kalbim hem dünyaya açılan penceremdir. Sahip olduğumuz makam,mevki, bilgi, tecrübe ve başarıların kaynağında Taşköprü vardır. Sizin güveniniz ve Allah'ın izni ile 31 Mart akşamından itibaren Taşköprü Belediyesini birlikte yönetmek ve mutlu huzurlu geleceğe umutla bakan bir Taşköprü için yola revan oldum. Devralacağımız bu gönül bayrağını kalbin ve aklın işaret ettiği en üst noktaya taşıyacağız. Niyetimiz odur ki çok çalışacağız geceyi gündüze katıp Taşköprü'müze birlikte güzel bir gelecek hazırlayacağız. Bu gelecek planının öznesinde,kadınlarımız çocuklarımız gençlerimiz büyüklerimiz engellilerimiz ve tüm Taşköprülüler olacak. Bu gelecekte yaşam en güzel yorumu,doğa en güzel yeşili farklılıklarımız en zengin haliyle yerini alacak.

"ADALET,DEMOKRASİ,REFAH,EŞİTLİK,SİYASİ AHLAK,LİYAKAT YOL HARİTAMIZ OLACAK"

Acar açıklamasının devamında; "Taşköprü yaşlı ve çaresizlerin engelli ve kimsesizlerin yetim ve yoksulların işsizlerin çocuk genç işçi memur esnaf çiftçi ve çalışan tüm kesimlerin kırda ve şehirde yaşayana iyi ki Taşköprü'de yaşıyorum dedirtecek yönetimleri arzuluyor. Taşköprü geçmişini inkar ve ihmal etmeyen ondan ilham alan modern ilim ve fenle geleceğe hazırlayan hayatın ahengini tutturan ve mutluluk üreten bir belediye istiyor. Allahın yardımı ve sizlerin katılımıyla çok güzel hizmetler yapacağımıza ve Taşköprü'müzü geçmişin erdemiyle günümüzün evrensel değerleri ile sentezleyip insan odaklı çevre dostu eğitim, sağlık kültür tarım turizm ticaret ve bilim kenti yapacağımızdan halkımızı, Taşköprü'müzü bayındır kılacağımızdan ve Taşköprü'müzü büyük bir aile yapacağımızdan hiç şüphem yoktur. Taşköprü'müzü birlikte yönetmek maddi ve manevi palanda yeniden inşa etmek için dün olduğu gibi her zaman aranızda olacağım. Bildiklerimizle işe başlayıp çalışmalarımızı sahip olduklarımızın üstüne kuracağız. İşimizi bitirip görevimizi tamamladığımızda Taşköprü'ye biz bunu başardık dediğimde dünyanın en mutlu insanları biz olacağız. Adalet,demokrasi,refah,eşitlik,siyasi ahlak,liyakat yol haritamız olacak. Bu kadim şehri bu prensiplerle birlikte yönetmeyi ve hizmetim süresince haktan ve adaletten ayrılmamayı Taşköprü'müzü geleceğe birlikte taşımayı vaat ediyor  ve kıymetli hemşehrilerime selam ve sevgilerimi sunuyor, Gelecek Partisi Taşköprü Belediye Başkan Adayı olduğumu kamuoyuna arz ediyorum . Allah bizi size ve Taşköprü'ye mahcup etmesin. Geleceğe umutla bakmanız temennilerimle" ifadelerine yer verdi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum