Masabaşı oyunları çok erken başladı!;

Masabaşı oyunları çok erken başladı!

Fethiyespor, 1-0 yenildiği Kastamonuspor maçı için TFF’den ‘hükmen galibiyet’ talep etti...

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sezonun 3. haftasındaki GMG Kastamonuspor mağlubiyetini ‘kural ihlali’ bahanesiyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Kurulu Başkanlığına taşıdı.

Sezonun ilk 4 haftasında 3 maça çıkan ve aldığı 2 beraberlik 1 mağlubiyetle alt sıralarda yer alan Fethiyespor, 3. haftada Fethiye’de oynanan ve 1-0 Kastamonusporumuzun galibiyetiyle biten maçı hükmen galibiyet alma umuduyla TFF’ye taşıdı. Gerekçe ise KSK’nın o maçta kadrosunda yer almayan Yusuf Talum’un esame listesine yazılması olarak gösterildi.

KSK YÖNETİMİNDEN ‘ÇOK NET’ AÇIKLAMA

GMG Kastamonuspor Kulübü yönetiminden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Bazı basın ve yayın organlarında Fethiyespor-Kastamonuspor müsabakası ile ilgili Fethiyespor’un kulübümüz aleyhinde Türkiye Futbol Federasyonu’na hükmen mağlubiyet kararı alınması için bir başvuru yaptığı haberleri yer almaktadır. Öncelikle belirtmek isteriz ki, iddia edilen ihlal TFF Futbol Müsabaka Talimatı’nda hükmen mağlubiyetle sonuçlanması gereken ihlallerden biri olmayıp, bu hususta kamuoyunu yanıltıcı haberler yapılmasını hayretle karşılamaktayız. TFF tarafından kulübümüze ilgili hususta bir tebligat yapılması halinde hukukçularımız tarafından gerekli savunmalar yapılacaktır.”

DURUM TAMAMEN TFF’NİN SİSTEMİNDEN KAYNAKLANDI

Alının bilgiye göre maçın oynandığı gün TFF’nin esame sisteminde arıza vardı ve söz konusu durum yetkililere bildirildi.

Talimatlarda yer alan kurallar, oyuncu Yusuf Talum kadroda olmasa dahi karşılandı. Talum’un esame listesinde yazılmış olmasının sonuca etki eden bir durum olarak nitelenemeyeceği çok açık…

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum