Arama
Arama Sonuçları
Genç aşçılar, mutfakta hünerlerini sergiliyor
Kastamonu'da, yöresel lezzetler ve Türk mutfağına yönelik farkındalık oluşturmak amacı ile düzenlenen yemek yarışmasında, lise öğrencileri hünerlerini sergileyerek en güzel yemeği yapabilmek için mücadele veriyor.
Kapağan’danKGD’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürütürken, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK), 2022 yaz kararnamesi ile Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Gökhan Kapağan, Kastamonu Gazeteciler Derneği’ne (KGD) ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Kapağan veda turunda
Hakimler ve Savcılar Kurulu kararıyla Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan veda turlarını sürdürüyor. Başsavcı Kapağan bu kapsamda Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz’a veda ziyaretinde bulundu.
Yeni Başsavcısı Ercan Ceylan
Hâkimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi, uzun zamandır beklenen 2022 Adli ve İdari Yarı Büyük Kararnameyi sonuçlandırdı.
Komandolar yemin etti, aileler gururlandı
Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanlığı, 33’üncü dönem jandarma uzman erbaş komando temel kursu kapanış töreni, 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı’nda yapılan törenle gerçekleştirildi.
Tuana, son yolculuğuna uğurlandı
Arkeoloji Müzesi önünde karşıya geçtiği esnada araba çarpması sonucu ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan 12 yaşındaki Merkez Okulu öğrencisi Tuana Yiğit, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olukbaşı Camii’nde kılınan cenaze namazının arından Tuana Yiğit, gözyaşları içinde toprağa verildi.
El emekleri görücüye çıktı
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 1-7 Haziran tarihlerinde düzenlenen ‘Hayat Boyu Öğrenme’ haftası etkinlikleri Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat merkezinde düzenlendi.
Komandolardan muhteşem gösteri
Kurtuluş Savaşı'nda İnebolu Limanı'na gelen silah ve cephanenin Anadolu'ya sevk edildiği tarihi İstiklal Yolu'nun İnebolu-Kastamonu güzergahında düzenlenen “Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü” başladı. Bir kez daha o günleri hatırlamak için Türkiye'nin dört bir tarafından gelen vatandaşların yapacağı tarihi yürüyüşe komando birlikleri ile jandarma ekipleri de katıldı.
Kastamonu’da 19 Mayıs coşkusu
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yıldönümü, yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlanıyor.
Kastamonu il protokolü iftarı cezaevinde yaptı
Kastamonu E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu çok amaçlı salonda iftar programı düzenlendi.
Sait Çınar'a son görev
MHP İl Başkanı Emin Çınar’ın babası Hacı Sait Çınar, son yolculuğuna uğurlandı.
'Öyle ya da böyle bitecek'
Vali Avni Çakır, Üniversitede kaderine terk edilen camii için müjdeyi verdi. Hayırseverlere yönelik düzenlenen iftar programında konuşan Çakır, inşaatın bayramdan sonra başlayacağına dikkat çekerek, 'Bu camii, öyle ya da böyle bitecek'' dedi.
Muhtarlar Derneği'nden geniş katılımlı iftar
Kastamonu Muhtarlar Derneği tarafından Amorium Otel'de iftar programı düzenlendi. Programda konuşan Vali Avni Çakır, Mayıs ayı itibariyle yoğun bir çalışma dönemine girdiklerini söyledi. Ağır kış şartları sebebiyle 100'den fazla köyde heyelan gerçekleştiğini kaydeden Çakır, hiç kimsenin mağdur olmayacağını kaydetti.
Emniyet’ten şehitlere ziyaret
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177’nci yıl dönümü dolayısıyla, ziyaretler gerçekleştiriliyor. Şehit ve Gazi ailelerinin ziyaretiyle başlayan yıldönümü etkinlikleri Şehitlik ziyaretiyle devam etti.
Hükümlülere büyük kolaylık
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ve Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı arasında imzalanan protokol kapsamında, Denetimli Serbestlik Parmak İzi Kontrol Sistemi projesi başlatıldı.
“Memleketimiz için çalışmaya gayret göstermeye devam”
Akdoğan Köyü Muhtarı Satı Aynacıoğlu ev sahipliğinde Vali Avni Çakır’ın katılımıyla Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kastamonu Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği bölge toplantısı gerçekleştirildi.
“Çok büyük bir sorumluluk üzerinizde”
Kastamonu Valisi Avni Çakır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Sofulular Konağı’nda gazetecilerle bir araya geldi.
‘Ecdadımıza ne kadar dua etsek azdır’
Kurtuluş Savaşı’nda Anadolu’nun dört bir tarafında kadın, çocuk, yaşlı demeden herkesin katkı sağladığını belirten Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, İstiklal Yolu olarak adlandırılan İnebolu-Kastamonu-Çankırı ve Ankara güzergahında yaşayan vatandaşların cephe gerisinde olağanüstü mücadele verdiklerini büyüklerden ve tarih kitaplarından öğrendiklerini söyledi.
“Geciken adalet, adalet değildir”
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı, “Tebligat Hukuku ve Uygulaması” hakkında seminer düzenlendi.
Başsavcı Kapağan, "Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır"
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü" sebebiyle Kastamonu adliyesi ve bağlı birimlerde görev yapan personel ile makamında bir araya geldi.
“Süratli ve düzgün bir şekilde raporun düzenlenmesi önemli”
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, adli olaylar hakkında düzenlenecek raporlarda dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin “Adli Rapor Tanzimi ve Hekimin Cezai Sorumluluğu” hakkında seminer düzenlendi.
Başsavcılık açıklama yaptı
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan ve çok sayıda kişiyi dolandırdığı öne sürülen suç şebekesine operasyon düzenlendiğini açıklandı
KÜ geleceğe nefes oldu
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Kuzeykent Kampüsü'nde 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikimi gerçekleştirildi.
TBB'den Kastamonu çıkarması
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet, Kastamonu'da bir dizi ziyarette bulundu