TBB'den Kastamonu çıkarması;

TBB'den Kastamonu çıkarması

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet, Kastamonu'da bir dizi ziyarette bulundu...

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet, Kastamonu'da bir dizi ziyarette bulundu.

Ziyarette Feyzioğlu'na  TBB Başkan Yardımcısı Av. Ünsal Toker ve TBB Genel Sekreteri Av. Sabiha Tekin de eşlik ederken, Baro Başkanı Av. Özgür Demir, Baro Yönetim Kurulu üyeleri ve TBB delegeleriyle bir araya geldiler. TBB Başkan Yardımcısı Ünsal Toker ve TBB Genel Sekreteri Av. Sabiha Tekin ile birlikte Kastamonu’ya gelen Feyzioğlu, Kastamonu Barosu Başkanı Av. Özgür Demir tarafından karşılandı. Feyzioğlu, Demir’e plaket takdim etti. Baro Yönetim Kurulu üyeleri ve TBB delegeleriyle de bir araya gelen TBB heyeti, baronun eğitim talepleri ve mesleki konulardaki sorunları not aldı. TBB heyeti, Baro Başkanı Özgür Demir ile birlikte Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan ve Kastamonu Adli Yargı İlk Derece Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Keskin’e de bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum