“Memleketimiz için çalışmaya gayret göstermeye devam”;

“Memleketimiz için çalışmaya gayret göstermeye devam”

Akdoğan Köyü Muhtarı Satı Aynacıoğlu ev sahipliğinde Vali Avni Çakır’ın katılımıyla Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kastamonu Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği bölge toplantısı gerçekleştirildi....

Burada konuşan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kastamonu Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Yapıcıoğlu; “Bu istişare toplantısının ilimiz gelişimine katkı sağlayacağına inancımız tam. Devletimizin amirleriyle memleketimiz için çalışmaya gayret ve öze göstermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Akdoğan Köyü Muhtarı Satı Aynacıoğlu ev sahipliğinde Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kastamonu Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen toplantıya, Vali Avni Çakır, Garnizon Komutanı Per. Alb. Yücel Ercan, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selçuk Aslan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mücahit Avkıran, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ömer Sülün, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, DSİ Bölge Müdürü İbrahim Yaroğlu ile çok sayıda muhtar katıldı.

YAPICIOĞLU; “BÖLGELERİMİZ YAPTIĞIMIZ İSTİŞARELERİ ÇOK DEĞERLİ BULUYORUZ”

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kastamonu Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Yapıcıoğlu; “Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kastamonu Muhtarlar Derneği olarak düzenlediğimiz bölge toplantısına iştirak eden ve bizzat bizimle bölgelerimize ilişkin istişarede bulunan değerli protokol üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca; bizi köyünde ağırlayan değerli muhtar kardeşimize çok teşekkür ediyoruz. Devletimizin kurum amirleriyle, halkımızın temsilcileri olarak güzel bir çalışma örneği sergiledik. Bölgelerimiz yaptığımız istişareleri çok değerli buluyoruz. Valimizin başkanlığında gerçekleştirdiğimiz bu istişare toplantısının ilimiz gelişimine katkı sağlayacağına inancımız tam. Devletimizin amirleriyle memleketimiz için çalışmaya gayret ve öze göstermeye devam edeceğiz” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum