Yeni Başsavcısı Ercan Ceylan;

Yeni Başsavcısı Ercan Ceylan

Hâkimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi, uzun zamandır beklenen 2022 Adli ve İdari Yarı Büyük Kararnameyi sonuçlandırdı....

HSK 1. Şube'yi kesinleştiren kararname ile Halil Koç başkanlığında toplanan 5.426 hakim ve savcılar, 5.075'i adli, 351'i idari yargıda olmak üzere değiştirildi.

Kararnameye göre Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan;



Yargıtay Cumhuriyet Savcılığına atanırken, Kastamonu Başsavcılığına ise Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan atandı.




GELENLER:

Kararname kapsamında Kastamonu Cumhuriyet Savcılıklarına; İzmir Cumhuriyet Savcısı Hatice Hanbaba, Çubuk Cumhuriyet Savcısı Özgür Özen ve Nizip Cumhuriyet Savcısı Fazlı Ünal atandı.

Kastamonu Hâkimliklerine; Manavgat Hâkimi Hasan Utku Öztürk, Elbistan Hâkimi Halenur Yıldız, Görele Hâkimi Umut Gönülalan, Elbistan Hâkimi Mahmut Yıldız ve Reşadiye Hâkimi Burak Kaya’nın ataması yapıldı.

GİDENLER:

Kararnameye göre, Kastamonu’da görev yaparken başka illere atanan Cumhuriyet Savcıları şu şekilde; Aybüke Rana Er; Çanakkale Cumhuriyet Savcılığı’na, Ercan Uysal; Sivas Cumhuriyet Savcılığı’na, Ümit Yıldız; İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na, Uğur Çaykara; Silvan Cumhuriyet Savcılığı’na, İsmail Yelekçioğlu ise İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na.

Kastamonu’da görev yapan hakimlerin yeni görev yerleri ise şöyle oldu; Gülşah Öz; Bursa Hâkimliği’ne, Ebru Yurtlu Yelekçioğlu; İstanbul Hâkimliği’ne, Esra Bayrak Yıldız; İstanbul Hâkimliği’ne, Serdar Köse; İstanbul Hâkimliği’ne, Sertap Özay; İstanbul Anadolu Hâkimliği’ne. (

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum