Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu serinleyecek! Normale dönüyor…
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Mehmet Özdemirci haftanın hava tahminine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
TESK uyardı: ‘Bayram dönüşü zehir olmasın’
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken; "İnşallah dönüşlerde daha fazla kayıp yaşanmaz. Maddi hasarlar bir yana giden canlarımızı yerine getirmek mümkün değil."
İnebolu'dan Kastamonu'ya 95 kilometrelik Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü sürüyor
Kurtuluş Savaşı'nda İnebolu Limanı'na gelen silah ve cephanenin Anadolu'ya sevk edildiği 95 kilometrelik güzergahta düzenlenen "Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü" ikinci gününde devam ediyor.
Kastamonu’da kuraklık alarmı!.. Son 64 yılın en düşüğü
NİSAN YAĞIŞLARI, KASTAMONU SAHİL KESİMLERİNDE YÜZDE 80 AZALDI
Şehit pilotlarımız törenle uğurlandı
Kayseri’de askeri uçağın düşmesi sonucu şehit düşen Kastamonulu Hava Pilot Albay Uğur Yıldız ve Eskişehirli Hava Pilot Albay Gökhan Özen’in naaşları düzenlenen törenle uğurlandı.
“Emeklerimiz görünmüyor”
Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntılar ve yetersiz geçim kaynakları vatandaşların hayat şartlarının zorlaşması ile adeta bir geçim mücadelesi veriyor. Bu gibi sorunların önüne geçmek isteyen kimi ev hanımı olan kadınlar, yaptıkları el emeklerini satmak için çaba gösteriyor.
Kastamonu’da da büyük sıkıntı olacak
Asil Tur Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Öğrenci ve Personel Servisi Başkanı Niyazi Simsar, hükümet tarafından açıklanan ‘kamuda tasarruf tedbirleri’ kapsamında resmi daire servislerinin kaldırılmasının hem servisçi esnafını zor durumda bırakacağını, hem de trafik sıkışıklığına neden olacağını vurguladı.
Gönüllerin şampiyonu; GMG Kastamonuspor!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren ve sezonun ilk yarısına mükemmel bir başlangıç yapan GMG Kastamonuspor, ilk yarıda aldığı liderlik koltuğunu ikinci yarıda Amedspor'a vererek Grup'ta ikinci sırada devam etmişti. Sezonu başarıyla tamamlayan temsilcimiz, Play-Off'larda Iğdır FK'ya yenik düşerek 2023-2024 sezonunu 2. Lig'de tamamladı.
Hedef: Sağlık Kampüsü
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Açıksöz TV'de yayın hayatına başlayan “Memleket Meselesi” programının ilk konuğu oldu. Program moderatörü Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır’ın sorularını yanıtlayan Milletvekili Uluay, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Muzaffer Balcıoğlu'nun kızı anlattı!
Cebrail Mahallesi'nde evsiz olduğu iddia edilen ve mahalleli tarafından yardıma ihtiyacı olduğu belirtilen Muzaffer Balcıoğlu'nun, alkol bağımlısı olduğu ve içkiden vazgeçmediğini dile getiren kızı haberi gördüğünde çok üzüldüğünü dile getirerek aralarında geçen durumu anlattı.
Kastamonu Belediyesi’nde mobbing iddiası!
Kastamonu Belediyesi’nde mobbingle Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne sürüldüğünü ve buradaki görevi sırasında da sürekli mobbinge maruz kaldığını iddia eden Kastamonu Ülkü Ocakları eski başkanı Yunus Abayoğlu, işinden istifa etti. Yaşanan olayın ardından paylaşımda bulunan Abayoğlu, "Şahsımı ve ocak yöneticisi 4 kardeşimi Temizlik İşleri’ne işçi olarak gönderdiler. Bu mobbing değil, asıl mobbing Hikmet Erbilgin’in ’onları oraya ben sürdüm’ demesiyle başlıyor" dedi.
Özgür Özel: ‘Kastamonu’yu aldık, Samsun’u kabul edemiyorum’
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun’da katıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında, "Kastamonu’yu alıyorken, Samsun’un bizim tarafımızdan kazanılmamış olmasını asla kabul edemiyorum” dedi.
Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli'ye kalabalık ziyaret!
İstanbul'dan Halveti Vakfı'na müntesip 2 bin kişi Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli’yi ziyarete geldi…
Bu bayram Kastamonu’da bir başkaydı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Kastamonu'da da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni ile başlayan kutlamalar resmi törenlerle devam etti.
Ilgaz Dağı’nın kar suyuyla beslenen tarlalarda ekim başladı
Türkiye’nin önemli çeltik üretim merkezlerinden olan Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde, Ilgaz Dağı’nın kar suları ile beslenen tarlalarda çeltik ekimine başlandı. Dizlerine kadar suyun içinde ter döken çiftçiler, Türkiye’nin en kaliteli pirinci olduğunu iddia ettikleri sarıkılçık pirinci için yoğun mesai harcıyor.
Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar adliyeye sevk edildi
Kastamonu merkezli 5 ilde düzenlenen Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Bir çok tanıdık isim vardı.
Kastamonulu anne feci şekilde can verdi: 9 yaşındaki kızı ağır yaralı
Kastamonu Çatalzeytin nüfusuna kayıtlı Cihan Kaplan, Kırıkkale'de otomobil ile cipin kafa kafaya çarpıştığı kazada ağır yaralandı. Kaplan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, 1'i çocuk 2 kişinin de tedavisi devam ediyor.
Kastamonu’da genç cami imamı kayboldu
Kastamonu Yukarı Batak Köyü Göl Arkası Cami İmamından sabah namazından bu yana haber alınamıyor
Toz bekleniyordu; Ama Kastamonu uçuyor!
Kastamonu Valiliği tarafından, ‘Toz taşınımı’ uyarısının ardından bu defa farklı bir uyarı geldi.
Kastamonu, Gazi'deki kutlamadan çok memnun! 'Yeniden'  
Kastamonu Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gazi Stadı'nda kutlandı. Vatandaşlar yeniden statta bayram coşkusunu yaşadıkları için büyük sevinç içinde olduklarını kaydetti.
O şüpheli, taksiye işte böyle binmiş!
Kastamonu'da Akif Eymür isimli taksici, bir anda ortadan kaybolarak öldürülmüştü. Taksiye binen zanlının görüntüleri ortaya çıktı.
Kastamonu'da felaket sonrası ilk açıklama!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı; “Fırtına nedeniyle ilk belirlemelere göre bazı binaların çatılarında hasar oluştuğu ve bazı cadde ile sokaklarımızda ağaç devrilmeleri olduğu tespit edildi.”
Kastamonu ve Sinop tehlikeyi paslaşacak!
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kastamonu ve Sinop'un denizlerinde fırtına beklenmesi nedeniyle uyarıda bulundu.
Aylık 30 bin lira maaşı var, çırak yetişmiyor
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pideleri yapan 28 yıllık usta Feridun Yaşayan, “Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok. Yeni nesil çalışmak istemiyor. Fırın ustasının günlük maaşı bin lira civarında. Aylık 30 bin lira yapıyor” dedi.
Kastamonu’ya giriş yaptı!
Uzun bir süre kar ve yağmurun etkisinde olan ülkemizde bu günden itibaren sıcak havalar etkisini gösterecek. Kastamonu’ya da giriş yapan sıcak hava dalgaları bir süre şehri terk etmeyecek. Nasrullah ve Cumhuriyet Meydanında güneşli havanın tadını çıkaran vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler.
Babaş; 'Kastamonu susuzdu'
AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından STK ve teşkilat iftar programı düzenlendi. Düzenlenen buluşmada konuşan AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş; "Kastamonu susuzdu. Yüzde 50'sinde su yoktu. Sabahlara kadar çalıştık. Ben proje adamıyım. 156 projeyle lansman yaptık. Hep birlikte yapacağız biz bu projeleri. Biz iyi bir ekibiz. Kastamonu Belediyesi'ni yönetmeye hazırız" dedi.
Valilik ‘seçim yasakları’nı duyurdu
31 Mart yerel seçimlerine geri sayım hızla devam ediyor. Aylardır devam eden seçim çalışmaları ve propaganda süreci, önümüzdeki Cumartesi günü akşam saatlerinde nihayet sona erecek.
Kastamonu’da sakın kışlıkları kaldırayım demeyin!
21 Mart 2024 tarihinde baharın gelişi olan ilkbahar ekinoksu döneminde Kastamonu ve Ankara’da kar yağışı etkili oldu. Hafta sonu yaklaşırken dört bir yanı ormanlarla kaplı gece ve akşam saatlerinde soğuk havanın etkili olduğu Kastamonu’da bizi nasıl bir hava bekliyor? İşte detaylar…
Yakalama kararı vardı, polis kapıya dayanınca intihar etti
Bolu’da hakkında hapis cezası ve yakalama kararı bulunan şahıs, polisi karşısında görünce tabancayla başına ateş ederek hayatına son verdi.
Bartın'daki Korkunç Kazada Yaralananların Sayısı Yükseldi
Bartın’da iki servis aracının çarpışarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, kazadaki yaralı sayısı 27 olarak açıklandı.