Kastamonu’da sakın kışlıkları kaldırayım demeyin!;

Kastamonu’da sakın kışlıkları kaldırayım demeyin!

21 Mart 2024 tarihinde baharın gelişi olan ilkbahar ekinoksu döneminde Kastamonu ve Ankara’da kar yağışı etkili oldu. Hafta sonu yaklaşırken dört bir yanı ormanlarla kaplı gece ve akşam saatlerinde soğuk havanın etkili olduğu Kastamonu’da bizi nasıl bir hava bekliyor? İşte detaylar…...

22 Mart 2024 Cuma gününde Kastamonu’da nasıl bir hava olacağı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlandı.

Kastamonu'da yaşayanlar beklenmedik bir olayla karşı karşıya bahar geldi sevinirken Kastamonu'da kar ve yağmurla yeniden kış yaşanıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Kastamonu verilerine göre; sabah saatlerinden itibaren parçalı bulutlu olan havanın öğlen saatlerinde yerine yağışlı havaya bırakmasıyla 18.00’a kadar devam edeceğini akşam saatlerinde başlayıp gece yarısına kadar kar yağışının etkili olacağı kaydedildi.

KASTAMONU’DA HAFTA SONU HAVA NASIL?

MGM verilerine göre Kastamonu’da Cuma akşam saatlerinden itibaren başlayacak olan kar yağışı 23 Mart Cumartesi de etkisini sürdürecek. Termometrelerde o gün sıcaklıklar en düşük 1 en yüksek ise 6 dereceyi gösterecek. Pazar günü ise bahar ayında beklenmedik hava sıcaklığı -3 seviyelerine kadar düşecek.

YENİ HAFTA’DA KASTAMONU’YU NELER BEKLİYOR?

Kastamonu’daki vatandaşlar, yeni haftaya -3 derecelere kadar düşmesi tahmin edilen sıcaklık ve yağmurla uyanacak ve tüm gün boyunca yağmur yağışı etkili olacak.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum