Kastamonu’ya giriş yaptı!;

Kastamonu’ya giriş yaptı!

Uzun bir süre kar ve yağmurun etkisinde olan ülkemizde bu günden itibaren sıcak havalar etkisini gösterecek. Kastamonu’ya da giriş yapan sıcak hava dalgaları bir süre şehri terk etmeyecek. Nasrullah ve Cumhuriyet Meydanında güneşli havanın tadını çıkaran vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler....

Türkiye genelinde havalar yağmursuz, gün içinde az bulutlu ve güneşli geçecek. İstanbul güne 12-13°C sıcaklıkla başlayıp gün içinde 20°C'ye ulaşacak. Ankara sabah 10°C fakat gün içinde 22°C'ye kadar ısınıyor. İzmir'de de sıcaklıklar gün içinde 20°C'leri rahatça aşıyor. Kastamonu’da da güneşli bir havanın hakim olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Kastamonu’da Pazar günü en düşük sıcaklık 8 derece olurken en yüksek sıcaklık 24 derece olacak.

Türkiye, meteorolojik olarak ilkbahar mevsimine giriyor. Akdeniz’de ve Güney Ege’de yaz havası var desek yeridir, geceler serin geçse de güneyde gündüzler 30°C’ye kadar ısınıyor. Nisan ayının ilk haftasını kapsayacak şekilde üstümüzde etkili olan bu sıcak, tozlu ve zaman zaman rüzgarlı havanın bazı yan etkileri oluyor.

Kastamonu’da Perşembe günü etkili olmaya başlayan sıcak havalar bir süre şehri terk etmeyecek. Gelecek hafta perşembe gününe kadar yağış beklenmiyor.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum