Babaş; 'Kastamonu susuzdu';

Babaş; 'Kastamonu susuzdu'

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından STK ve teşkilat iftar programı düzenlendi. Düzenlenen buluşmada konuşan AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş; "Kastamonu susuzdu. Yüzde 50'sinde su yoktu. Sabahlara kadar çalıştık. Ben proje adamıyım. 156 projeyle lansman yaptık. Hep birlikte yapacağız biz bu projeleri. Biz iyi bir ekibiz. Kastamonu Belediyesi'ni yönetmeye hazırız" dedi....

"BİZ SOKAK İFTARLARI YAPARDIK"

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin  Babaş belediye başkanı olduğu dönemde sokak iftarları düzenlediğin, hatırlatarak; "Ramazan-ı Şerif hepimiz için mübarek günler... Akşamlarında da böyle güzel birlik ve beraberlik iftarlarını yapıyoruz. Bu da aramızdaki birlik, beraberlik ve dostluk bağlarını güçlendiriyor. Ben önceki dönemde belediye başkanlığı yapmış olduğumdan, biz sokak iftarları yapardık. Sokak iftarlarında en az 5 bin 6 bin vatandaşımızla sokaklarda iftar yaptık. Onlarla kaynaştık, onlarla dertleştik. Hala vatandaşlarımız o günleri arıyor. Orada yemek değil, orada kardeşlik vardı" dedi.

"KASTAMONU SUSUZDU"

Babaş konuşmasının devamında şu ifadeleri dile getirdi; " Ben proje adamıyım. 35 yıla yakın Kastamonu Belediyesi'nde halkıma hizmet ettim. Tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik. Yeri geldi Kastamonu susuzdu. Yüzde 50'sinde su yoktu. Sabahlara kadar çalıştık. Benimle çalışan değerli ekip arkadaşlarımla buralara kadar geldim. Onlara da teşekkür ediyorum. Belediyecilik bir ekip işidir. Biz hiçbir zaman ben olmadık"

"BİZ PROJELER İLE İLGİLENİRKEN, DİĞER ADAYLAR DA BİZİMLE UĞRAŞIYOR"

5 sene muhasebe dönemi geçirdik. Bu dönemde neler yaptık, neler yapacağız, değerlendirdik. Belki eksikliklerimiz vardı onları tamamladık. Seçime çok az bir süre kaldı. Ben hep sahalardayım, teşkilatımız sahalarda, bakanlarımız, bakan yardımcılarımız sahalarda. Cumhurbaşkanımız sahalarda... Bundan önceki günlerde 156 projeyle lansman yaptık. O günden beri biz hep sahalarda projelerimizi anlatmak ile meşgulüz. Diyoruz ki; bu proje Kastamonu'nun sorununu giderir, Kastamonu'nun istihdamını sağlar, bu projeyle ticaret sağlanır, bu projeyle Kastamonu turizmde dünyanın ve Türkiye'nin en önemli illerinden biri olur, bu projeyle trafik problemleri çözülür, bu projeyle Kastamonu sanayide önemli adımlar atar, bu projeyle sağlıkta bölgesinin en lider şehri haline gelir. Bunu söylerken de hem yerel de hem de genel de iktidarla birlikte yapacağımız projeleri de söylüyoruz. İşte bunun bir örneği burada. Sayın Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı Bey burada. Yine Sanayi Bakan Yardımcı'mız burada. Hep birlikte yapacağız biz bu projeleri. Biz iyi bir ekibiz. Kastamonu Belediyesi'ni yönetmeye hazırız. Biz bu projeler ile ilgilenirken diğer adaylar da bizimle uğraşıyor. Ben onlara bir şey demem. Neden söylemem? Ben hizmet adamıyım. Ben proje adamıyım. Ben öncesinde bu memlekete hizmet ettim. Dediğim gibi biz bunlar ile uğraşırken diğer siyasi rakiplerimiz de, kimisi eline yalan yanlış belge alıyor. 2019'da olduğu gibi o belgelerin doğruluğu olmadığı gibi bizim de hizmetimiz bu diyor. Diyor ki; ben Kastamonu'nun 5 yılını kararttım, sonra da karartmak istiyorum diyor."

5 YIL İFADE VERMEDİ, KAÇAK BU KAÇAK!"

MHP Adayı Yüksel Aydın hakkında konuşan Tahsin Babaş; "Sen bana iftira atıyorsun bende seni mahkemeye veriyorum. Ve bende o gün o adayı mahkemeye verdim. Şimdi ismini söylemek dahi istemiyorum. 5 yıl boyunca o aday arkadaşımız gidip ifade vermedi kaçak bu kaçak tutanaklarla belli. Çıkmış şimdide diyor ki belge var, şu bu var diye yalan söylüyor. Şehrimizin geleceğiyle oynayan bu iftiracılara inanmayacaksınız. Ben beş yıl boyunca yine sizin içinizde oldum. Acı ve tatlı günlerinizde sizlerle hep yan yana oldum. Problemlerinizde sizlerin yanında ve arkanızda oldum ve olmaya devam edeceğim" diye konuştu.

" SEN BOŞUNA KONUŞUYORSUN"

CHP Kastamonu Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı içinde konuşan Tahsin Babaş; "Milletvekili olmuşsun sen. Millete söz vermişsin demişsin ki sen sizin için milletvekili olmak istiyorum. Ve halkımız milletvekili olarak seçmiş ama başka aday ve insan kalmamış Kastamonu'da ben bıktım bu milletvekilliğinden biraz belediye başkanlığı yapmak istiyorum. Ne varsa, belediye başkanlığını nereden biliyorsa bu seferde ona aday oluyor. Ondan sonra başlıyor Tahsin Babaş'ı eleştirmeye. Nasıl eleştiriyorlar, tamamen mesnetsiz. Bir derede iki defa yıkanılmaz diye bir söz söylüyor. Artık nereden aldıysa bu sözleri saçma sapan vatandaşlarımızın aklıyla oynanan derece bir tesbihat yapılıyor. Ama ben görüyorum ki bu sözleri kimse dinlemiyor. Ya sen CHP'nin adayısın ve sen CHP'nin içinde ki gerçek Atatürkçüleri tasfiye etmişsin. Nasıl diyorsun sen Atatürkçüyüm veya CHP'liyim diye. O nedenle bunlara gerekli dersi siz değerli halkımız 31 Mart'ta vereceğini inanıyorum. Diyor ki yakın bir CHP'li; 'Biz 30-40 yıllık düzeni değiştirip yıkacağız.' Kastamonu halkı buna izin vermez. Sen boşuna konuşuyorsun. Bizim kadim halkımız, hiç erkeği kalmayıncaya kadar cepheye giden kardeşim senin bu laflarına izin vermez" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum