Arama
Arama Sonuçları
İnşaat sektörü çıkmazda! Maliyetler kontrolden çıktı
Türkiye’de İnşaat sektörü, Türkiye ekonomisinin belkemiği olarak bilinirken, son yıllarda yüksek malzeme maliyetleri ile başa çıkmak zorunda.
"Artık uyanma vakti geldi Kastamonu"
İYİ Parti Kastamonu'da yürüyüş gerçekleştirdi. Kışla Parkı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na düzenlenen yürüyüşün sonunda İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar, Kastamonululara seslenerek; "Bu memleketin siyasetçileri, bu memleketin yenilikçileri nerede? Bunlar doksan beşinci rüyayı mı vuruyorlar? Uykudalar mı acaba? Uyanma zamanı geldi de Kastamonu" ifadelerine yer verdi.
‘Pahalılıkla kriz aynı şey değil’
AK Parti Milletvekili Adayı Halil Uluay, Açıksöz TV’nin konuğu oldu. Gündeme dair açıklamalarda bulunan ve seçim sürecini değerlendiren Uluay, AK Parti olarak 3-0 yapmakta iddialı olduklarına dikkat çekti.
Kastamonulular Özdemir'e yoğun ilgi gösterdi
Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, memleketi olan Kastamonu'da 6 ilçede bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmetlerini ve Türkiye Yüzyılı hedeflerini anlattı.
‘Türkiye’nin zenginleşme dönemi başladı’
Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, memleketi Kastamonu’da 6 ilçede bir araya geldiği hemşehrilerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmetlerini ve Türkiye Yüzyılı hedeflerini anlattı.
Bakan Nebati'den pahalılık yorumu: 'Koyun eti ucuz ama tüketmiyoruz'
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, artan et fiyatları hakkında konuştu.
‘Milletin değerleriyle bu kadar kavga edilir mi?’
Türkiye Ortadoğu Ticaret Fuarı'nın (TRADEF) açılışına katılmak için ilimize gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, açılış öncesi bir dizi ziyaretlerde bulundu.
“Kastamonu’nun her karışında AK davanın izleri olacak”
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Hisarardı Mahallesi Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, İl Başkanı Doğan Ünlü, Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel ve vatandaşlar katıldı. Merkez İlçe Başkanı Güzel burada yaptığı konuşmasında; “2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar gece gündüz çalışmaya ve Kastamonu’nun her karışında AK davamızın ayak izlerinin olacağına dair sizlere söz veriyorum”
“Bari ekmeğe dokunmayın”
Artan maliyetler nedeniyle fırıncıların talebi üzerine Kastamonu’da merkez ve ilçelerde 210 gram ekmeğin fiyatı 4 liraya yükseldi. Kastamonu ve çevre illerinde ekmek fiyatlarına göre Kastamonu Bartın’dan sonra en pahalı ekmeğin satıldığı ikinci il oldu. Zamma tepki gösteren bir vatandaş; “Her şeye zam geldiği bu devirde bari ekmeğe dokunmayın” ifadelerine yer verdi.
Vatandaş alamıyor, esnaf satamıyor
Kastamonu'da Kurban Bayramı'na günler kala, bayramlık alışverişi yapmak isteyen vatandaşlar mağazaların yolunu tuttu ama mağazalara giren vatandaşlar fiyatları görünce hayal kırıklığı yaşadı.
Domates de artık muz kadar kıymetli
Kastamonu’da Cuma günü kurulan Cuma pazarında domates fiyatları zirvede yer aldı. Pazarda 25 liradan alıcı bulan domates fiyatları dudak uçuklattı. Yirmi beş satış gören domates sebze ve meyve fiyatları arasında satılan en pahalı ürün oldu. Artan fiyatlardan muz da nasibini aldı. Muzun kilosu da domates gibi 25 liraya kadar dayandı. Pazarın en ucuz ürünü ise salatalık ve kabak oldu.
Düzgün’le yola devam
Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Zonguldak illerinin bağlı olduğu Türkiye Yol-İş Sendikası, Kastamonu 2 Nolu Şube Başkanlığı 11. Olağan Genel Kurulu Dedeman Otel Yıldız Salonu’nda gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Sadık Düzgün, tek listeyle çıktığı seçimde yeniden başkan oldu.
“Ağır iş yükünün önüne geçilmeli”
Sağlık-Sen Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla yazılı bir basın açıklaması yayınladı.
'Vatandaş, pazara gelmeye çekiniyor'
Yaz aylarının da gelmesiyle birlikte pazar ürünlerinde düşüş gözleniyor.
“Toplumsal barışa ve kucaklaşmaya ihtiyaç var”
Türkiye Değişim Partisi, Parti Meclis Üyesi Kastamonu İl Başkanı Ender Karahasanoğlu, basın açıklaması yayınladı.
'Ranttan kısın, halka dağıtın'
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, düzenlediği basın toplantısında son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulunurken; önümüzdeki Ramazan ayı öncesinde Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'na seslendi.
'Hangi yüzle Kastamonuluların önüne çıkacaksınız'
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Aktekke ve Esentepe Mahalle Toplantıları düzenlendi.
‘Ekmeğimizi, mücadelemiz belirleyecek’
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Kastamonu İl Temsilcisi ve Eğitim-İş Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal, hükümetin kamu çalışanları için belirlediği zam oranlarına tepki gösterdi.
Pazarın şampiyonu PATLICAN
Kastamonu’da Cumartesi günleri, Topçuoğlu Kapalı Pazar Yeri’nde kurulan Cumartesi pazarında patlıcan ve sivri biberin dışındaki fiyatlar vatandaşa daha uygun geliyor.
Yeni yıldan ortak temenni: ‘Ekonomik rahatlık’
2022 yılı geldi çattı. CNG Haber ekibi olarak, yeni yılın umut dolu güzellikler getirmesini temenni ediyoruz.
'Dolar ve Euro, bu ülke için tehdit unsuru olmaktan çıktı'
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, Mahalle Danışma Meclisi toplantılarına İsmail Bey Mahallesi'nden başladı.
“Haklarımız için 1 gün iş bırakıyoruz!”
Eğitim İş Kastamonu Şubesi, 29 Aralık’ta bir gün iş bırakma eylemi gerçekleştireceklerini açıkladı.
Emlak zengini çıktı
İstanbul’da bir sosyal medya kanalına verdiği röportajda portakal bile alamadığını söyleyen kadının, Kastamonu ve İstanbul’da çok sayıda dairesinin olduğu iddia edildi.
Vatandaş pahalılıktan şikayetçi
Sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte pazarda satılan meyve ve sebzelerin fiyatlarında değişimler yaşanıyor.
Et fiyatlarında artış bekleniyor
Yaklaşık 2 yıldır etkili olan pandemi nedeniyle alım gücünün düşmesi, ekonomik sıkıntılar ve pahalılık gibi nedenlerde dolayı sağlık beslenmek de gittikçe zorlaşıyor.