“Kastamonu’nun her karışında AK davanın izleri olacak”;

“Kastamonu’nun her karışında AK davanın izleri olacak”

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Hisarardı Mahallesi Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, İl Başkanı Doğan Ünlü, Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel ve vatandaşlar katıldı. Merkez İlçe Başkanı Güzel burada yaptığı konuşmasında; “2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar gece gündüz çalışmaya ve Kastamonu’nun her karışında AK davamızın ayak izlerinin olacağına dair sizlere söz veriyorum”...

GÜZEL; “BU MİLLET KARANLIK MAŞALARA GEREKEN CEVABI VERMİŞTİR”

 

Burada konuşam yapan Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel;  “20 yıl önce milletimiz tarafından kurulan AK Parti’miz bugün dünyanın en büyük partisi haline gelmiş, üye sayısı anlamında ve teşkilatları ile birlikte büyürken ülkemizin ekonomik, sosyal ve sanayi alanında da büyümesinin önünü açmıştır. Artık her anlamda Dünyada söz sahibi olan olan bir Türkiye var.

Ülkemizi 20 yıllık süreç içersinde eski alışkanlıklara mahkum etmeye çalışan zihniyetlere karşı mücadele veren AK Partimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde, vesayetin her türlüsü ile mücadele edilmiş, post modern darbelere karşı dik durulmuş, milletin iradesine pranga vurulması engellenmiştir. 28 Şubatın 1000 yıl süreceğini iddia edenler, milletin önüne yasaklarla gelen zihniyetler tarihin karanlığında yerini almış , 15 Temmuzda bu millet kendi iradesine sahip çıkan Cumhurbaşkanımıza ve ülkesine sahip çıkarak karanlık maşalara gereken cevabı vermiştir” dedi.

 

“CUMHURBAŞKANIMIZIN YOL ARKADAŞI OLMAKTAN DOLAYI RABBİMİZE HAMDEDİYORUZ”

 

Konuşmasında altılı masaya da değinen Güzel;  “Ülkemizin menfaatine hiçbir projesi olmayan ve birbirlerine benzemeyen 6’lı masa ortakları Türkiye’nin kazanımlarını heba etme planları kurarken hükümetimiz dünya barışı için Rusya ve Ukrayna devletlerini ülkemizde aynı masa etrafında bir araya getirmiş tüm dünyaya adeta ‘masa öyle değil böyle kurulur’ mesajını vermiştir. Dünya tahıl krizi ile mücadele ederken yine bu krizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye çözmüş ve dünya devletlerinin takdirini kazanmıştır.Bizler vatandaşının zor zamanında da yanında olan, alnı Ak, gönlü Ak bir davanın neferleri olarak Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olmaktan, onun gibi bir liderle yol yürümekten dolayı Rabbimize hamdediyoruz.Sel afetinin yaşandığı ilk andan itibaren Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve Bakanlarımız yaraların hızla sarılması için tüm güçleri ile seferber olmuşlar ve önce kayıp vatandaşlarımızın bulunması akabinde maddi zararların giderilmesi için seferber olmuşlardır. Bugün gelinen noktada Bozkurtumuz yeniden hem alt yapı hem de sosyal yaşam alanları, konutlar ve sanayi siteleri ile yeniden imar edilmiştir. Bizler vatandaşın yaralarının sarılması için gayret gösterirken maalesef İYİ Parti İl Başkanı PKK’ya yakınlığı ile bilinen bir kanala röportaj vermek için çaba sarfetmiştir. Bunlar olmaz ve kabul edilemez. CHP İl Başkanı ve Milletvekili de maalesef yapılan çalışmaları karalama ve gölgeleme çabası içersinde hareket etmiştir.Bütün bunlar aziz milletimizin gözleri önünde cereyan etmiştir” dedi.

 

“HÜKÜMETİMİZ ALMIŞ OLDUĞU TEDBİRLERLE PAHALILIKLA MÜCADELEYE DEVAM ETMEKTEDİR”

 

Ülkedeki pahalılık durumuna da değinen Güzel, açıklamasını şöyle sürdürdü;  “Pandemi ile birlikte bir çok açıdan sıkıntıya girmiş, tedarik zincirlerinin bozulması, üretim ağının yara alması gibi sebeplerle ekonomik anlamda bir dalgalanma yaşamıştır. Ülkemiz de bu dalgalanmadan etkilenmiş, ekonomik türbülansın yol açtığı sebeplerle özellikle dünyadaki petrol fiyatlarının yükselmesi, enerji maliyetlerinin artması enflasyonu tetiklemiştir. Ancak burada hükumetimiz vatandaşını pahalılığa ezdirmemek için yeni ekonomi modeli ile bir taraftan enflasyon ile mücadeleyi başlatmış bir taraftan da ocak ve temmuz aylarında yapmış olduğu işçi memur ve emekli maaş zamlarıyla vatandaşına nefes olmuştur. Bir çok gelişmiş ülke bu hususta çıkmaza girmişken ve çözüm dahi üretemiyorken hükümetimiz almış olduğu tedbirlerle pahalılıkla mücadeleye devam etmektedir. Elbette ki bu ekonomik türbülanstan da yine Cumhurbaşkanımız liderliğinde çıkacağızve milletimizin ekonomik refahı için daha çok çalışacağız. Hemşehrilerimiz bu hususta müsterih olsun.”

 

“MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK İÇİN YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ VE EDECEĞİZ”

Son olarak Güzel açıklamasında şunları kaydetti;  “Buradan Kastamonulu hemşehrilerimize seslenmek istiyorum. Misafirperver ve candan insanıyla, mükemmel doğasıyla Türkiyemizin göz bebeği Kastamonumuzu 20 yıldır , hastanelerle, havalimanıyla, Ilgaz tüneliyle, organize sanayi siteleriyle, istihdam alanları ile, tarihi kültürel turizmi ile nasıl imar ettiysek çok daha fazlasını yine milletimize hizmet etmek için yapmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Hisarardı mahallesi teşkilatımızı ve toplantımıza katılan mahallelilerimizi en kalbi duygularımla hürmetle selamlıyorum. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar gece gündüz çalışmaya ve Kastamonunun her karışında AK davamızın ayak izlerinin olacağına dair sizlere söz veriyorum. Aramıza yeni katılan AK Davaya gönül veren yeni üyelerimize de hayırlı olsun diyorum.” 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum