Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Bayram dönüşü kaza! Tarlaya uçtu..
Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
Tahsin Babaş'tan ilk açıklama!
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçimden sonra ilk kez açıklama yaptı. Babaş açıklamasında; "2019 yılında yüzde 30,89 olan oyunumuzu yüzde 36,15'e 19.091 olan oyumuzu ise 23 bin 390'a yükseltmiş bulunmaktayız.  Her bir projemi Kastamonu'nun gelişmesi ve güzelleşmesi adına Hasan Baltacı Bey'e hediye ediyorum. Hasan Baltacı kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum"  ifadelerine yer verdi.
Bayram öncesi kötü haber!.. Otobüs biletleri uçakla yarışıyor
Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala otobüs bileti fiyatlarındaki artış dikkat çekiyor. Otobüs ile uçak bileti arasındaki fiyat farkı iyice azalırken, bazı rotalarda ve seferlerde uçağın daha cazip hale geldiği görüldü.
Akif Güzel: ‘Yolumuza daha kararlı devam edeceğiz’
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, 31 yerel seçimleri sonrası ilk açıklamasını yaptı.
Baltacı’nın tartıştığı kişi bakın kim çıktı!
CHP Kastamonu Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı’nın bir vatandaşı tehdit ettiği iddia edilen bir video kaydı ulusal basın ve sosyal medyada kısa sürede yayıldı.
Aydın; 'Bu şehre ihanet etmiş birisisin!'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın'dan, AK Parti Adayı Tahsin Babaş'a sert çıkış geldi. Aydın; "Madem iftira atıyoruz da neden çıkıp tek kelime edemedin? Biz kimseye iftira atmayız. Sadece gerçekleri söyleriz.  İnsanın yalan söylerken yüzü kızarır ama sende kızaracak yüz de kalmamış. Gerçekler ortaya çıktığında acaba ne diyeceksin? Sen bu şehre ihanet etmiş birisisin' dedi.
Babaş; 'Kastamonu susuzdu'
AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından STK ve teşkilat iftar programı düzenlendi. Düzenlenen buluşmada konuşan AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş; "Kastamonu susuzdu. Yüzde 50'sinde su yoktu. Sabahlara kadar çalıştık. Ben proje adamıyım. 156 projeyle lansman yaptık. Hep birlikte yapacağız biz bu projeleri. Biz iyi bir ekibiz. Kastamonu Belediyesi'ni yönetmeye hazırız" dedi.
Bayramda Kastamonu’dan çıkamıyoruz!
Ramazan ayının 17. gününde bayram planları yapılmaya başladı. Yılbaşı sonrası zamlarının etkisinde olan ve zaten yüksek olan otobüs biletleri fiyatları artan talep sebebiyle bir artış daha gösterdi.
Baltacı ile ilgili çıkan video hakkında ilk açıklama!
Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı ile ilgili çıkan iddialara yanıt geldi…
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
‘Sizi ifşa etmeye devam edeceğim’
MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında CHP’yi sert bir dille eleştirdi.
“Verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların parçası oldu”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Kuzeykent ve İnönü Mahallelerinde gerçekleştirilen halk buluşmalarında yaptığı açıklamada, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ın görev yaptığı süre boyunca millete verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların bir parçası olduğunu söyledi.
7 gün sonra Kastamonu’yu geleceğe taşıyacağız
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, İsfendiyar Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu.
24 yıllık sorun çözüldü ve temeli atıldı
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle 24 yıldır devam eden Basmacılar Çarşısı sorunu çözülerek, Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi adıyla yükselecek binanın temeli atıldı.
Kastamonululardan ‘Zonguldak Günü’ desteği…
Zonguldak’ta faaliyet gösteren Kastamonu Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Başkanı Bahattin Şenol, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın yılın 67. Günü Zonguldak Günü olması tavsiyesini desteklediklerini açıkladı.  
Karabacak; 'Hangi 'Türkiye Yüzyılından' bahsediyor!'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, videolu paylaşımda yaptığı açıklamalarda AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'nin Türkiye Yüzyılı söylemleri üzerine; "Serap Ekmekci bir Türkiye Yüzyılı diye tutturmuş gidiyor.Burada kendisine soruyorum 'Hangi Türkiye 100 yılından bahsediyor?' Bu memlekette bebeğine mama bıraktırmaya çalışan anneler var" diyerek tepki gösterdi.
Kastamonu’da kaç aday var? İşte kesin liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi. Adaylığı için başvuru yapılan siyasi parti ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi.
Kastamonulu Müftü'den duygulu veda...
Tayini çıkan Azdavay İlçe Müftüsü Kazım Atcı için ilçede veda yemeği organize edildi.  Veda yemeği programına Azdavay Kaymakamı Mustafa Arslanşahin, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, ve Azdavay İlçe Müftülüğü personelleri katılım sağladı.
Bakan Tunç’un sırrı ne?
Kastamonu’ya ziyaretler kapsamında gelen ve Nasrullah’ta vatandaş ile birlikte Cuma namazını kılan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un sırrı ne?
‘Bağımsız Başkan’dan miting gibi açılış
Bozkurt Belediye Başkanı ve bağımsız başkan adayı Muammer Yanık, ilçedeki ilk seçim bürosunu mitingi aratmayan bir katılımla açtı.
Kastamonu’ya 17 bin lira şoku!
2024 yılının başlarında gelen zamların ardından, asgari ücretli vatandaşın parası kirada eridi.
Miami’de müstakil mi? Kastamonu’da daire mi?
Kastamonu’da daire almak isteyen vatandaşlara bir seçenek daha çıktı.
Yüksel Aydın 'Jandarmaya tokat' iddiası hakkında konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Gündem Özel'in konuğu olan MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, 'Jandarmaya tokat' iddiaları üzerine konuştu. Aydın açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişi ve bunun mensuplarının, jandarmaya, polise bakış açısını Hikmet’in anlamasını beklemiyorum. Jandarma orada bana haksız yere de olsa bir tokat vursa, ben öbür yanağımı dönerim. Bu ahlaksızlığı devam ettirme” ifadelerine yer verdi.
Erbilgin; '21 bin 800 seçmeni incitiyorsunuz!'
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin katıldığı canlı yayında, Kastamonulu olmadığı söylemlerine ilişkin, kendisini Kastamonu'nun evladı olarak gördüğünü kaydetti. Kastamonu'da Kastamonulu  olmayan 21 bin 800 seçmen olduğunu söyleyen Erbilgin; ' Sayın Doğan Ünlü, Sayın Yüksel Aydın bu memleket meselesine karşı cümle kurdukça burada 21 bin 800 seçmeni incittiklerini bilmeliler" dedi.
Aydın; "Hakkımızda ithamlar yapıldı, doğru değil"
MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın,  Kastamonu Belediyesi'ni ziyaret etti. Aydın ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Hakkımızda aslı astarı olmayan ithamlar yapıldı. Bunların hiçbiri doğru değil. Çalışanlarımızın ne kadar kıymetli olduğunu herkesten daha iyi biliriz. Bizler memleketimizi sevdiğimiz kadar, belediyemizi ve personelimizi de seviyoruz. Arkadaşlarımızın en iyi şartlarda en iyi hizmeti verebilmesi adına en güzel imkanları sağlayacağız."
Siyaseti Kastamonu üzerinden yaptı!
AK Parti’nin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için Çankırı’nın ilçelerden ve beldelerden aday gösterdiği belediye başkan adaylarını açıklandı.
Erbilgin'den, Doğan Ünlü çıkışı! 'Sözünün arkasında duramadı!'
CHP Küre Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Tanıtım Toplantısında konuşan CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'yü eleştirdi. Erbilgin açıklamasında; " Bir önceki seçimlerde seçimleri alabilmek için kendi insanına söz verdi. Elinde iktidarın gücü, iktidarın hükmü olan bir il başkanı verdiği sözün arkasında duramadı. Doğan bey il başkanlığının ağırlığını taşıyamadı" dedi.