Aydın; "Hakkımızda ithamlar yapıldı, doğru değil";

Aydın; "Hakkımızda ithamlar yapıldı, doğru değil"

MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın,  Kastamonu Belediyesi'ni ziyaret etti. Aydın ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Hakkımızda aslı astarı olmayan ithamlar yapıldı. Bunların hiçbiri doğru değil. Çalışanlarımızın ne kadar kıymetli olduğunu herkesten daha iyi biliriz. Bizler memleketimizi sevdiğimiz kadar, belediyemizi ve personelimizi de seviyoruz. Arkadaşlarımızın en iyi şartlarda en iyi hizmeti verebilmesi adına en güzel imkanları sağlayacağız."...

31 Mart tarihlerinde yapılacak seçimlere Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik çalışmalarına ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, Kastamonu Belediyesi Ana Hizmet Binasında çalışanlarla bir araya geldi. Belediye Ana Hizmet Binasında ilk olarak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt ile görüşen MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, daha sonrasında birim amirleri ve çalışanlarla sohbet etti. 

"ÇALIŞANLARIMIZ İÇİN EN GÜZEL İMKANLARI SAĞLAYACAĞIZ"

Belediye çalışanlarının Kastamonululara hizmet etmek için gece gündüz çalıştığını, her bir çalışanın Kastamonu’nun yarınları için alın teri döktüğünü kaydeden Başkan Adayı Yüksel Aydın;  “Hem MHP İl Başkanı olduğum dönemde hem de Merkez Yürütme Kurulu dönemde tüm çalışanlarımızın yanında olduk. Çalışanlarımızın mutluluğu için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bizi farklı tanıtmaya çalışanlar oldu, hakkımızda aslı astarı olmayan ithamlar yapıldı. Bunların hiçbiri doğru değil. Bunu özellikle belirtmek istiyorum. Biz çalışanlarımızın ne kadar kıymetli olduğunu herkesten daha iyi biliriz. Bu sebeple benim tek gayem sizlerin mutlu olması, mutlu bir şekilde Kastamonu’muza hizmet etmenizdir. Biliyorum ki çalışanlarımız ne kadar mutlu olursa bizler de o kadar mutlu oluruz. Hepimizin amacı hizmet etmek. Allah nasip eder, halkımız da takdir ederse sizlerle birlikte Kastamonu’muzun mutlu yarınlarını hep birlikte hazırlayacağız. Bizler memleketimizi sevdiğimiz kadar, belediyemizi ve personelimizi de seviyoruz. Memlekete hizmet gayretinde olan kıymetli arkadaşlarımızın en iyi şartlarda en iyi hizmeti verebilmesi adına en güzel imkanları sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Aydın, gösterdikleri ilgileri için belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum