Siyaseti Kastamonu üzerinden yaptı!;

Siyaseti Kastamonu üzerinden yaptı!

AK Parti’nin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için Çankırı’nın ilçelerden ve beldelerden aday gösterdiği belediye başkan adaylarını açıklandı....

AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun katılımı ile düzenlenen tören Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu’ndan gerçekleştirildi. Programda konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönderme yaparak, “Bunlardan memlekete hayır gelmez” dedi ve siyaseti Bozkurt’ta yaşanan sel felaketi üzerinden yaptı.

“OLMAYAN BARAJ PATLADI DEDİLER AMA VAR OLAN BARAJI DA İNKAR ETTİLER”

Kızlaryolu barajının hayali olduğunu ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu’na gönderme yapan Akbaşoğlu, "Çankırı’nın tüm mahallelerine Merkez köyüne de Kızılırmak’a da Eldivan’a da ve her yere de içme suyu imkanı getiriyoruz. Yani bu baraj, şu anda Çankırı’da suyunu içtiğimiz baraj gibi 3 tane baraj yaptık elhamdülillah. Yapılamaz denilen hayali gerçekleştirdik. Ama Kemal Kılıçdaroğlu bu baraja hayali baraj diyordu, yok böyle bir baraj diyordu. Ama bakın eseri bitirdik. Çankırı’nın ve bölgenin en büyük kamu yatırımı ve Çankırı’nın her köşesine içme suyunu asırlarca imkan tanıyacak en büyük eseri, hayali gerçekleştirdik elhamdülillah. O zamanlar grup başkan vekiliydi, sayın Özgür Özel bugün ise Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı. O da hayali baraj diyordu. İki sene önce Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde büyük bir sel afeti yaşandı. Ortalama bir yılda yağan yağmur iki günde yağdı. Ve maalesef birçok vatandaşımızın canını aldı. Sinop’ta da, Bartın’da da bir afet olmuştu. Bu, CHP zihniyeti öyle bir zihniyet ki, yalan üzerine siyasete yöneldikleri için ‘Olmayan baraj patladığı için insanlar vefat etti’ demişti. Olmayan baraj patladı dediler ama var olan barajı da inkar ettiler. Bunlardan memlekete hayır gelmez” diye konuştu.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum