Bakan Tunç’un sırrı ne?;

Bakan Tunç’un sırrı ne?

Kastamonu’ya ziyaretler kapsamında gelen ve Nasrullah’ta vatandaş ile birlikte Cuma namazını kılan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un sırrı ne?...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ziyaretler kapsamında bugün Kastamonu’ya geldi. Nasrullah Camii’nde vatandaşlarla Cuma namazını kılan Tunç, KATSO programında konuştu. Kastamonu’da silinmez hatıralar bırakan Tunç birçok programında ‘Göl Anadolu Lisesi’nden bahsetti.

“KASTAMONU’YU BEN TEMSİL ETMİŞTİM”

Kastamonu Göl Anadolu Lisesi’nden bahseden ve hatıralarından bir tutum anlatan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Ortaöğrenimi Kastamonu’da tamamlamıştım. Okulda bir öğrenci seçiliyordu, genç belirleniyordu. Kastamonu’dan da okuldan beni seçtiler. Burada Halk Eğitimin salonunda bir sınava girdik. Her liseden birer temsilci geldi.

Orada 20 sorudan 18’ini yapmıştım. Kastamonu’ya birinci oldunuz dediler. 1988 yılında düzenlenen gençlik haftasında Kastamonu’yu ben temsil etmiştim. Takım elbisemizle Ankara’ya gitmiştik. Orada o dönemin Cumhurbaşkanı, Başbakan, Meclis Başkanı ve Devlet Erkanıyla biz dolaşmıştık görüşmüştük.” Dedi.

Bakan Tunç, geçtiğimiz 2023 yılının Eylül ayında, Kastamonu’yu ziyaretinde o dönemki ismi Kastamonu Göl Öğretmen Lisesi olan mezun olduğu ‘Göl Anadolu Lisesi’nde hatıralarını tazelemişti.

Yılmaz Tunç, 1971 yılında Bartın’ın Ulus ilçesinde doğmuştur. İlköğretimini memleketi Bartın Ulus’ta, Ortaöğretimini ise Kastamonu Göl Öğretmen Lisesinde tamamlamıştır. Kastamonu Göl Öğretmen Lisesinin şimdiki adı ise, Kastamonu Göl Anadolu Lisesidir.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum