Erbilgin'den, Doğan Ünlü çıkışı! 'Sözünün arkasında duramadı!';

Erbilgin'den, Doğan Ünlü çıkışı! 'Sözünün arkasında duramadı!'

CHP Küre Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Tanıtım Toplantısında konuşan CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'yü eleştirdi. Erbilgin açıklamasında; " Bir önceki seçimlerde seçimleri alabilmek için kendi insanına söz verdi. Elinde iktidarın gücü, iktidarın hükmü olan bir il başkanı verdiği sözün arkasında duramadı. Doğan bey il başkanlığının ağırlığını taşıyamadı" dedi....

ERBİLGİN; "DOĞAN ÜNLÜ , İL BAŞKANLIĞININ AĞIRLIĞINI TAŞIYAMADI"

CHP Parti Meclis (PM) Üyesi Hikmet Erbilgin açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  "Küre için daha önceleri birçok şey söylendi. Sayın Doğan Ünlü, Küre’nin evladı. Bir önceki seçimlerde seçimleri alabilmek için kendi insanına söz verdi. Aradan 5 yıl geçti, bu Küre sel felaketi de yaşadık, başka şeylerde yaşadı. Elinde iktidarın gücü, iktidarın hükmü olan bir il başkanı verdiği sözün arkasında duramadı. Selden önce yapılması gereken yol, çok uzun süre önce yapılmayınca, biz Doğan Ünlü’ye hatırlattık. Doğan Ünlü de yaşadığı mahcupluk üzerine o yolu tamamladı. Halbuki Küre’nin çözülmeyi bekleyen birçok sorunu var. Doğan bey milletvekili olmak istedi olmadı, Kastamonu’ya belediye başkanı olmak istedi olmadı, il başkanlığının ağırlığını taşıyamadı. Öyle ki bu il başkanlığı artık ona yük olmaya başladığı için son günlerde ‘Acaba usule uygun nasıl bırakırım? İl Genel Meclisi adayı olarak mı bıraksam’ gibi soruyu kendisine sormaya başladı. Yine bu memleketin gelinine, İl Başkanımız İlke hanıma ve bu memleketin kadınına sosyal medyadan ağza alınmayacak kelimeler söyledi. Buna en çok kendi annesi üzüldü. O söylenenlere en çok kendi eşi üzüldü. Bizim insanlarımız merttir, yiğittir. İlke Başkanımız da çıktı gerekeni çatır çatır söyledi” dedi.

“KÜRELİLER 31 MART’TA ELİNİ VİCDANINA KOYACAK VE BİR OY KULLANACAK”

Seçimlere değinen Erbilgin; “Küreliler 31 Mart’ta elini vicdanına koyacak ve bir oy kullanacak. Sizlerden ricam siyasi düşüncülerinizden arınmış bir biçimde, ‘Küre ne yapılması gerekiyor?’ diye soracağız, ‘Kim yapar’ diye de sorup elimizi vicdanımıza koyup oyumuzu kullanacağız. Küre’nin hak ettiği işleri Şila kardeşimiz layıkıyla yapar diye aday olarak getirdik. Aday yapmak bizim görevimiz, belediye başkanı yapmak sizin göreviniz. Biz kardeşimizden razıyız. ‘Kastamonu’da kadın belediye başkan adayı çıkması zordur’ derler, kardeşimizi önce kadınlarımıza ve sonra bu memlekette yaşayan herkese emanet ediyoruz. Belediye Başkan adayımızın çok kıymetli hazırlıkları var. Ben belediye başkan adayımız adına 2 tane sözü veriyorum. Bu ilçeye kreşi yaptıracağız, kreşin yanında da bir çocuk etkinlik merkezi yaptırmanın sözünü veriyorum. Biz yola çıkmadan önce Genel Başkanımızla, sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile sonra da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş ile bir buluşma gerçekleştirdik. Sizin kardeşiniz Hasan Baltacı da Kastamonu’da Belediye Başkan Adayı. Ona da Allah Belediye Başkanlığı nasip ederse, Hasan Baltacı, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu; Şila başkanımızın yanında yer alacaklar. Onlardan aldığım sözle kadınlarımıza şimdiden çocuk kreşi ve çocuk etkinlik merkezi sözünü veriyorum. Sanayi projesini de yapmak inşallah Şila başkanımıza nasip eder” dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum