Tahsin Babaş'tan ilk açıklama!;

Tahsin Babaş'tan ilk açıklama!

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçimden sonra ilk kez açıklama yaptı. Babaş açıklamasında; "2019 yılında yüzde 30,89 olan oyunumuzu yüzde 36,15'e 19.091 olan oyumuzu ise 23 bin 390'a yükseltmiş bulunmaktayız.  Her bir projemi Kastamonu'nun gelişmesi ve güzelleşmesi adına Hasan Baltacı Bey'e hediye ediyorum. Hasan Baltacı kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum"  ifadelerine yer verdi....

" KASTAMONU'MUZUN SORUNLARINI VE GELECEĞE YÖNELİK PLANLAMALARIMIZI DÜŞÜNMEK ŞAHSIM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR VE GURURDU"

31 Mart Yerel Seçimlerin yüzde 36 oy oranıyla seçimi kaybeden AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş seçimden sonra ilk açıklamasını yaptı. Babaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  "Öncelikle 2024 yerel seçimlerinin ülkemize, milletimize ve tabi ki özellikle şehrimize hayırlar getirmesini dilerim. Seçim süreci boyunca her an sahada siz değerli hemşehrilerimizle kucaklaşmak, dertleşmek ve sizlerle Kastamonu'muzun sorunlarını ve geleceğe yönelik planlamalarımızı düşünmek şahsım için büyük bir onur ve gururdu. Gittiğimiz her yerde sizlerin teveccühüyle karşılaştım asil Kastamonu insanının nezaketiyle hemhal oldum. Bu vesileyle her bir hemşehrimize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca kar, kış, yağmur, çamur demeden bizlerle seçim süreci boyunca yol yürüyen bütün teşkilat üyelerimize ne kadar teşekkür etsem azdır. Evvela Tarım ve Orman Bakanımıza, ardından değerli Milletvekillerimize, önceki dönem Milletvekillerimize, İl Başkanımıza ve yönetimine, İlçe Başkanımıza ve Yönetimine, Seçim Koordinasyon Merkezimize, Kadın Kolları Başkanımıza ve Yönetimine, Gençlik Kolları Başkanımıza ve Yönetimine,Belediye Meclis Üyesi Adaylarımıza, Mahalle Başkanlarımıza ve yönetimlerine her bir kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Elbette teşekkürün en büyüğü kıymetli aileme. Beni daima destekleyen kıymetli eşime, oğluma, gelinime, ağabeyime, yakın çalışma arkadaşlarıma ve tabi ki bu süreçte vakit ayıramadığım torunuma çok teşekkür ediyorum. "

"KASTAMONU'NUN GELİŞMESİ VE GÜZELLEŞMESİ ADINA HASAN BALTACI BEY'E HEDİYE EDİYORUM"

"Yerel seçimler bizlere bir muhasebe yapma fırsatı vermiş, hemşehrilerimiz tarafından bizlere gösterilen bir pusula mahiyetinde noktalanmıştır.  Gelinen noktada 2019 yılında yüzde 30,89 olan oyunumuzu yüzde 36,15'e 19.091 olan oyumuzu ise 23 bin 390'a yükseltmiş bulunmaktayız. Hemşehrilerimizin bizlere olan teveccühünün artmasından elbette memnunuz. Demokrasimizin gereği olarak şapkayı önüne koyarak düşünmesi gerekenler de bizleriz. Fakat bizler AK Parti olarak daima milletimizin tercihlerini önemsemiş, buna uygun çözümler üreterek bütün cenderelerden çıkmayı başarmış bir teşkilat şuuruna sahibiz. Bu anlamda hemşehrilerimizin hiçbir şüphesi olmasın. Biz onlardan doğru mesajı alarak ona göre hareket edeceğiz. 156 proje ile çıktığımız bu yolculukta her bir projemi Kastamonu'nun gelişmesi ve güzelleşmesi adına Hasan Baltacı Bey'e hediye ediyorum. Öznesi, evveli ve her şeyi Kastamonu olan bir kişi olarak bütün projelerimde yegâne odak noktamız elbette şehrimizdi. Bu vesileyle ince düşünerek oluşturduğumuz hatta mimarlara çizdirdiğimiz projelerimizin gerçekleşmesi bizleri ancak mutlu eder.  Çünkü bizler Kastamonu'nun sorunlarına çözüm üretmek için buradayız. Çünkü Kastamonu bizim aşkımız."

"ARTIK HİZMETLERİN KONUŞULACAĞI, VAATLERİN GERÇEKLEŞECEĞİ BİR SÜRECE GİRDİK"

"Artık hizmetlerin konuşulacağı, vaatlerin gerçekleşeceği bir sürece girdik. Hemşehrilerimizden ehliyeti alanların sözlerini yerine getireceğini de görmek istiyoruz. Çünkü hemşehrilerimizin hayatının kolaylaşmasını istiyoruz. Bu vesileyle Hasan Baltacı kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Kastamonu'ya hayırlı hizmetlerde bulunmasını temenni ediyorum. Unutulmamalıdır ki yapılan hiçbir hizmet unutulmaz. Kastamonu için unutulmayacak hizmetler yapmasını arzu ederim. "

"SİYASET BİR BAYRAK YARIŞIDIR"

"Siyaset bir bayrak yarışıdır. Bayrağı alan hizmete koşar. Bizler memleketine hizmet aşkıyla çalışan AK Parti teşkilatları olarak bir bayrak yarışında daima en ön saflardayız. Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yıkılmayan azmini kuşanarak çalışmaktayız. Artan oylarımızı arttırarak devam ettirecek ve hemşehrilerimizin gönlüne taht kuracağız.  Şimdi çalışmak zamanı, şimdi daima olduğu gibi dik durmak zamanıdır.  Şairin de dediği gibi: 'Yarın elbet bizim, elbet bizimdir. Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.' Saygı, sevgi ve hürmetlerimle..."

 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum