Arama
Arama Sonuçları
Civelek, Bakan Yumaklı'dan Azdavay için 3 söz aldı!
Tarım ve Orman Bakanı hemşehrimiz İbrahim Yumaklı, Kastamonu programı çerçevesinde Azdavay ilçesini ziyaret etti. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ile birlikte halka hitap eden bakan Yumaklı Azdavay için Osman Nuri Civelek'e destek istedi. Bakan Yumaklı konuşmasında; 'Bir gözüm bir kulağım Azdavay'da olacak. Osman başkanım bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının teminatıdır acayip de ısrarcı. Söylediği her şeyi yapacak bundan emin olun' dedi.
Kastamonu esnafının ‘komisyon’ isyanı!..
Kredi kartı komisyonlarının artması esnaf ve vatandaşı karşı karşıya getiriyor
Kastamonu’da belediye personel alıyor!
Kastamonu’da o belediye personel alımı yapıyor. İlk defa atanmak üzere, sözleşmeli personel alınıyor.
Daday Belediyesi, temizlik işçisi alıyor
Daday Belediyesi, İŞKUR’da Kurum Dışı Kamu İşçi alımı ilanı yayınladı. Başvuruların kısa süreliğine alınacağı ilanda; yapılacak başvuruların bizzat Daday Belediyesi'ne yapılması gerekiyor.
İntihar eden imamın, sosyal medya paylaşımı dikkat çekti
İddialara göre Pınarbaşı ilçesinde imamlık yaparken Azdavay'a görevlendirilen ve daha sonra da intihar ederek hayatına son veren imam M.Ş.'nin son paylaşımı dikkat çekti.
Simpson kehanetleri bitmek bilmiyor! Bu kez korkuttu
Amerika'nın uzun soluklu dizisi The Simpsons'ta yıllar önce yayınlanan bölümlerinde yer alan birçok olayı önceden bilmesi dikkat çekti. 34 sezondur izleyici karşısında Simpsonlar'ın 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan Titanik faciasını önceden tahmin ettiği ileri sürüldü. Dizide geçen birçok olayın tutmasıyla bir kez daha gündeme gelen Simpsonlar'ın 2024 yılı ve sonrası için yeni tahminleri gündem oldu.
TAŞINMAZ SATIŞ İHALESİ İLANI
SEYDİLER KAYMAKAMLIĞI MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİNDEN
Acacia Maden, o bölümü tercih eden öğrencilere burs verecek
Acacia Maden İşletmeleri A.Ş. Hanönü ilçesi ve köylerinde ikamet eden Taşköprü Endüstri Meslek Lisesi Elektrik ve Makine Bölümünü tercih eden ya da edecek olan 3'er öğrenciye firma olarak burs verecek. Burs başvuru detayları ise haberimizde...
Çolakoğlu ve Dellaloğlu ailelerinin mutlu günü
SGK’dan emekli Halil Çolakoğlu ve eşi Trabzon Numune Hastanesi’nde Hemşire olarak görevli Cevriye Çolakoğlu’nun kızları Mimar Özge Çolakoğlu ile Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Kastamonu Öz Ye -Ye Kuruyemişleri İhracat, İthalat Limited Şirketi Sahibi Turgay Dellaoğlu ve eşi Ayten Dellaloğlu’nun oğulları, Doktor Zeynep Dellaloğlu’nun kardeşi Ankara Öz Yeye Kuruyemiş Firması ve İzmir Alaçatı Alabora Oteli Sahibi Kürşat Dellaloğlu Kurşunlu Han Otel Açık Alanında düzenlenen törenle evlendiler.
Diyanet öğretmen alımı yapacak:'Son başvuru 15 Eylül'
Diyanet İşleri Başkanlığı, Merkez Teşkilatında Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puan sırası esas alınarak öğretmen ve çocuk gelişimcisi alımı yapacak. 5 öğretmen ve 2 çocuk gelişimcisi olmak üzere toplamda 6 kişi alınacak. Başvurular, 15 Eylül 2023 saat 16.00'da sona erecek. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde...
TOKİ başvuruları Kastamonu için başladı mı? Ayda 4 bin TL taksitle…
TOKİ, bazı iller için dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Kastamonu için de güzel haber gelmişti. Peki TOKİ konut başvuruları başladı mı? başvurular ne zaman başlayacak? işte detaylar
Dizi oyuncusundan akıl almaz hırsızlık
Dijital bir platformda yayınlanan 'Kıyma' isimli dizide rol alan U.Ü’nün Adana'da Avukat Yunus Levent Küfüdür'ün cüzdanını çalarak kayıplara karıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Kastamonu Üniversitesi personel alıyor..
Kastamonu Üniversitesi 55 akademik personel alım ilanı yayımlandı.
Gururumuz Melissa Vargas hakkında bilinmeyenler
Sırbistan’ı darma duman eden Melissa Vargas’ın film gibi hayatı olmuş! İşte yıldız voleybolcunun yaşadıkları
Örnek davranış takdir topladı
Ramazan İlker Özkan adındaki cocuk pazarda bulduğu cüzdanı zabıta memurlarına teslim etti.
Yeni Nesil Cüzdan “Hayhay”
Yeni nesil cüzdan Hayhay; FinTek (Finansal Teknoloji) ürünleri ile kullanıcılarına finansal işlemlerini pratik bir şekilde yönetmeleri için olanak sağlayan bir uygulama.
Yeni Nesil Cüzdan “Hayhay”
Yeni nesil cüzdan Hayhay; FinTek (Finansal Teknoloji) ürünleri ile kullanıcılarına finansal işlemlerini pratik bir şekilde yönetmeleri için olanak sağlayan bir uygulama.
Açık teklif usulü ile kira ihalesi
T.C. TOSYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Muhtar Çölez'den önemli uyarı: 'Mağduriyet yaşanmasın!'
7 Ağustos 2023 tarihi itibariyle e devlet sistemi üzerinden gerçekleştirilen ikametgah değişiklik işlemine son verildi. Konuyla ilgilimağduriyet yaşanmaması adına Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez açıklamalarda bulundu. Çölez açıklamasında; "Kastamonu'yu seviyoruz bu sebeple, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına bu konuda dikkatli olmalarını istiyoruz" dedi.
Taşınmazların satışı ve kiralanması
TAŞKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI Milli Emlak Şefliği
Kastamonu Üniversitesi 1 destek personeli alacak
7 Ağustos 2023 son başvuru tarihli olan ilana göre, Kastamonu Üniversitesi’ne 1 sözleşmeli personel alınacak.
TESK: 'Esnafa ticari akaryakıt verilsin'
TESK Başkanı Bendevi Palandöken, esnafa ticari akaryakıt verilmesi önerisinde bulundu.
İHALE İLANI
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Aile Danışmanlığı Kursu - Sertifika Programı
Aile danışmanı olmak, hem kişisel hem de toplumsal anlamda büyük bir sorumluluk gerektirir.
ÖSYM aday şifresi nasıl alınır? İşte detaylar
Öğrenci Seçme ve Yerleşme Merkezi tarafından uygulanan sınavlara katılım sağlayan adayların ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr ve https://sonuc.osym.gov.tr adreslerine erişim sağlamak için ÖSYM şifresine sahip olmaları gerekiyor. Peki, ÖSYM aday şifresi unutulduğunda tekrar nasıl alınır? İşte ÖSYM AİS şifre değiştirme ve yenileme işlemleri 2023...
Dikey Geçiş Sınavı'na 450 binden fazla aday katılacak
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı'na (2023-DGS) 464 bin 281 adayın katılacağını bildirdi.
Urgancı ve Kara ailesinin mutlu günü
Urgancı ve Kara ailesinin mutlu günü
Atatürk'ün Daday için sözleri gündem oldu
Halk TV’de yayınlanan Görkemli Hatıralar Programı Daday'da canlı yayın yaptı. Canlı yayına konuk olarak katılan Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Bülent Ecevit'i anlattı. Başkan Taş konuşmasında ayrıca Atatürk'ün Daday için söylediği sözleri de aktardı. Başkan Taş, Daday'a 'Yeşil Daday' demelerinin nedeninin de Atatürk'ün sözleri olduğunu kaydetti.