Muhtar Çölez'den önemli uyarı: 'Mağduriyet yaşanmasın!';

Muhtar Çölez'den önemli uyarı: 'Mağduriyet yaşanmasın!'

7 Ağustos 2023 tarihi itibariyle e devlet sistemi üzerinden gerçekleştirilen ikametgah değişiklik işlemine son verildi. Konuyla ilgilimağduriyet yaşanmaması adına Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez açıklamalarda bulundu. Çölez açıklamasında; "Kastamonu'yu seviyoruz bu sebeple, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına bu konuda dikkatli olmalarını istiyoruz" dedi....

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, 7 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla nüfus işlemlerindeki değişiklik yapıldığını dile getirerek; "E devlet sistemi üzerinden gerçekleştirilen ikametgah değişiklik işlemleri kaldırılmıştır. Adres beyanı işlemlerinde boş konuta ikametgah taşınacak ise öncelikli olarak abonmanlıklar alınacak olup adınıza almış olduğunuz abonmanlık sözleşmesi ile  nüfus dairesine randevu alarak gitmeniz gerekecek.  Tapunuz olsa dahi fatura veya abonmanlık sözleşmesi gerekmektedir.  Adres beyanında bulunurken ikametgah göstereceğiniz konut dolu ise o konutta oturan 18 yaşından büyük bir birey ile nüfus müdürlüğüne randevu olarak müracaat edilecektir. Temsil yetkisi hususunda daha önceden iller arasında da yapılabilirken il içi olarak sınırlandırılmıştır. Kastamonu'yu seviyoruz bu sebeple vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına bu konuda dikkatli olmalarını istiyoruz" dedi.

Muhtar Çölez ayrıca, evinde nüfus cüzdanı eski olan 75 yaş üstü yada yatağa bağımlı kişilerin kimliklerini yeniletmek isterlerse aile üyelerinin kendisine ulaşabileceklerini kaydetti. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum