Çolakoğlu ve Dellaloğlu ailelerinin mutlu günü;

Çolakoğlu ve Dellaloğlu ailelerinin mutlu günü

SGK’dan emekli Halil Çolakoğlu ve eşi Trabzon Numune Hastanesi’nde Hemşire olarak görevli Cevriye Çolakoğlu’nun kızları Mimar Özge Çolakoğlu ile Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Kastamonu Öz Ye -Ye Kuruyemişleri İhracat, İthalat Limited Şirketi Sahibi Turgay Dellaoğlu ve eşi Ayten Dellaloğlu’nun oğulları, Doktor Zeynep Dellaloğlu’nun kardeşi Ankara Öz Yeye Kuruyemiş Firması ve İzmir Alaçatı Alabora Oteli Sahibi Kürşat Dellaloğlu Kurşunlu Han Otel Açık Alanında düzenlenen törenle evlendiler....

Gelin Özge Çolakoğlu Amerium Otel’den Hoca Necdet Topkara’nın yaptığı dua sonrasında alınarak konvoy eşliğinde Düğün Töreni'nin yapılacağı Kurşunlu Han Otel’e getirildi.   İlimiz tanınmış Sanatçısı ve Beste Organizasyon sahibi Sedat Tüysüzoğlu tarafından organize edilen, düğün alanın ve çevresi gelin gibi süslenen düğün töreninde Ankara’dan gelen Sertaç Balcı Orkestra ekibi canlı müziği eşliğinde sanatçı Ebru ve Sertaç Balcı sahne aldı. Düğün töreninde ayrıca Samsun’dan gelen ünlü kemençeci Sefer Sarı eşliğinde horon oyunu sergilendi. Yılmaz Karayılan Davul Zurna ekibi ve Kastamonu Sepetçioğlu Ekibi de sahne alarak gösteri yaptı ve Sahne alanlar sanatçı ve gösteri yapanlar düğün törenine ayrı bir renk kattı.


Özge ve Mahir Kürşat Çiftinin nikâhını Belediye başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu kıyarken, şahitliklerini de Aleyna Mandıralı Yavuz, Hayati Hamzaoğlu, Hami Mandıralı ve Furkan Ergün yaptı. Aile Cüzdanının veren Hamzaoğlu ve diğer şahitleri çifte mutluluklar diledi. Vidinlioğlu’da çifte Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Düğün törenine Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Fatma Serap Ekmekçi, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, MHP İl Başkanı Emre Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt,  Kastamonu MHP Merkez Hüseyin Kapulu, İlçe Başkanı 23. Dönem Milletvekili Hasan Altan, önceki dönem Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Entegre A.Ş Kastamonu-Samsun Fabrikalar Direktörü Enis Koç, Belediye Meclisi Üyesi ve İşadamı Zeki Kebeci, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Kastamonu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası önceki dönem Başkanı Yaşar Özdemir, Eski Trabzon Milli Futbolcusu Hami Mandıralı bazı işadamları başta olmak üzere Trabzon’dan  ve diğer İllerden gelen çok sayıda davetli ile Çolakoğlu ve Dellaloğlu  ailelerinin dost ve yakınları katıldı.

Düğün töreninde konuşma yapan yeni çiftlere Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Özge ve Kürşat çiftine mutluluklar dileyerek aileleri de kutladığını ifade etti.

Çolakoğlu ve Dellaloğlu aileleri, Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, düğün törenimize katılarak bu mutluluğumuza ortak olan, mesaj çeken, programları nedeniyle telefon ederek kutlayan, çelenk gönderen tüm gönül dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum