Urgancı ve Kara ailesinin mutlu günü;

Urgancı ve Kara ailesinin mutlu günü

Urgancı ve Kara ailesinin mutlu günü...

Urgancı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Urgancı ve eşi Urgancı Yapı sahiplerinden Fatma Urgancı’nın kızları İstanbul Fatih Sultan Mehmet vakıf Üniversitesi, Hukuk Fakültesi Mezunu ve Uzman Nurefşah Urgancı ile Emekli Öğretmen Cemal Kara ve Konya Ereğli Hastanesi’nde Hemşire olarak görevli Emel Gökbudak’ın oğulları İstanbul Kara Hukuk Bürosu Sahibi Fuat Taylan Kara Dedeman Otel Salonu’nda düzenlenen törenle evlendiler.

Düğün törenine sanatçı Safiye Soyman ve Faik Öztürk katılarak güzel şarkı ve yorumlarıyla renk kattı. Yine düğün törenine gelen Mayda Grubuna bağlı Ankara Tören bando ekibi de düğünde büyük beğeni ve ilgi gördü.


Nurefşan ve Fuat Taylan çiftinin nikahını Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğluy kıyarken, şahitliklerini de AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, önceki dönem Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Av. Yavuz Ballık, Av. Yılmaz Ekmekçi, İşadamları Hüseyin Üster ve Mustafa Akçay yaptı. Aile Cüzdanını veren Vidinlioğlu ve şahitler çifte mutluluklar diledi. Vidinlioğlu çifte Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Abdülkadir Akın’ın sunumunda yapılan Düğün törenine, çok sayıda bazı Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Bürokratlar, STK Başkan ve Yöneticileri, Siyasiler, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Muhtarlar, Avukatlar, il dışından gelen davetliler, Urgancı Yapı çalşışanları ile iki ailenin dost ve yakınları katıldı.


VİDİNLİOĞLU'NDAN EVLİLİK İÇİN DÖRT 'S' KURALI

Düğün töreninde konuşan Rahmi Galip Vidinlioğlu, Bugün bir çiftimizi daha  evlendiriyoruz. Aileyi kurdunuz Allah hayırlı uğurlu etsin. Her anne babaya da Cenabı Allah mürüvvetini göstersin. Tabii bizim için aile çok önemli. Aile çok kutsal. Ülke olarak Şehir olarak çok sıkıntılı günleri hep birlikte yaşadık ve geçirdik. Pandemi ile yaşanan depremi yaşadık ve bu güçlü aile yapıları sayesinde ülkenin doğusu, batısı, güneyin kuzeyi, herkes gücünü göstererek, yardım ederek sorunları en aza indirmeye çalıştık.  Genç çiftlere de özellikle söylemek istediğim ve benim de formülize ettiğim ailenin sağlam temelleri üzerinde yürümesi için dört S kuralı dediğim bu şekilde mutlaka duyulması gereken şeyler vardır. Bunlardan birinci kuralımız sevgi. Allah zaten Anadolu'nun hayatı sevgi üzerine Allah sevmekten ayırmasın İkincisi saygı. Üçüncüsü sadakat. Dördüncüsü de hayat düz bir çizgi değil. Birisi var, çıkışı var, yokuşu var, düzü var. İyi gününüz Kötü gününüz mutlaka olacak. Hayatta her şey var. Bugün imzayı attınız. İyi gün ve kötü gün diye. Birbirinizden hiç bırakmayın. Dördüncüsü evde sabır, sabır, sabır. Hep sabredeceğiz. Çiftimizi tebrik ediyor, aileleri de kutluyorum” dedi.

Urgancı ailesi adına konuşan Mehmet Urgancı ise, ”Bugün mutlu, sevinçli ve heyecanlı bir günü tüm gönül dostlarımızla birlikte yaşıyoruz. Kızım ve damadımın düğün törenini bugün gerçekleştirdik. Bu mutlu ve heyecanlı günümüzde bizleri katılımlarıyla yalnız bırakmayan, çelenk gönderen, bizleri mazeretleri nedeniyle gelemeyip arayan, emeği ve katkısı geçen tüm herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.


Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum