Arama
Arama Sonuçları
İşte Kastamonu CHP’de tam liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi. Adaylığı için başvuru yapılan siyasi parti ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, 3 Mart Pazar günü (bugün) il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi.
‘Adalet yok’ dedi, AK Parti’den istifa etti
Bazı isimler var ki; yıllarca partilerine gönül vermiş, hizmet etmiş, hatta hemen her seçimde aday adayı olmasına karşın ne milletvekilliği, ne belediye başkanlığı, ne de meclis üyeliği konusunda hak ettiği değer gösterilememiş.
Kastamonu İl ve İlçe seçmen sayıları açıklandı!
31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala, Kastamonu'da heyecan dorukta. Resmi kaynaklardan alınan verilere göre, Açıksöz Gazetesi olarak Kastamonu Merkez ve İlçe seçmen sayılarını derledik.
Kastamonu siyasetinde kafalar karışık!..
Kastamonu merkezde daha önce başka partide önemli görevlerde bulunmuş, hatta belediye başkan yardımcılığı yapmış isimler bir başka partinin belediye ve İl Genel Meclisi listelerinde yer alırken, ilçelerde ise işler tamamen kontrolden çıktı.
Baltacı’dan Topçuoğlu’na destek!
Hasan Baltacı: “Tuğer Topçuoğlu MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın'a gereğini söylemiş”
Vidinlioğlu'ndan Tahsin Babaş'a gönderme!
MHP'nin teşkilat toplantısında konuşan Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, konuşmasında AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'a gönderme yaparak; 'Ben senin bıraktığın izleri biliyorum. Maddi izlerini Olukbaşından girerken görüyoruz. Manevi izlerine gelince ona benim bir şey dememe gerek yok. Öyle değil 5 sene, 25 sene de geçse hatırlanacak kadar iz bıraktığın hepimizin hafızalarında" dedi.
Kastamonu Belediyesi için çok konuşulacak yeni seçenek!
“Halkımız oy karşılığı iş vaatlerine itibar etmemelidir”
Kastamonu'nun genç avukatı, hizmete talip
Kastamonu Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olan Avukat Bora Çapraz, düzenleyeceği toplantı ile ilk kez kamuoyunun karşısına çıkacak.
Kastamonu Belediyesi için “ŞOK” öneri!
Kastamonu belediye başkanlığı için tüm belediye başkan adaylarının dahil olacağı tarihi bir öneri sunuldu
Hasan Baltacı'dan adaylık sonrası ilk açıklama
CHP'nin Kastamonu Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Hasan Baltacı, ilk mesajını verdi.
Kastamonu’da MHP’nin 11 ilçe adayı kesinleşti
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, geçtiğimiz günlerde Kastamonu merkez Belediye Başkan Adayı olarak MYK Üyesi Yüksel Aydın’ı açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kastamonu’da ilçe adaylarını da açıkladı.
İl Başkanı Ünlü; 'Koltuğa oturtana kadar, çalışacağız...'
AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, aday adayı olan adayların isimlerini teker teker sayarak teşekkür etti. Ünlü açıklamasında; "Bundan sonra AK Parti ailesine, hepimize düşen tek görev var. Tahsin Babaş Başkanımızı Belediye Başkanı koltuğuna oturtana kadar gece gündüz demeden yanında olmak" ifadelerine yer verdi.
CHP’nin adayı kim?
AK Parti adayını açıkladıktan sonra gözler CHP'ye çevrildi.
Özgür Özel: ‘Kastamonu’dan önemli başarı bekliyorum’
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde dikkat çekici açıklamalarda bulundu. CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın isminin Kastamonu Belediye Başkanlığı adaylığı için konuşulduğu bugünlerde; Başkan Özel, Kastamonu’dan önemli bir başarı beklediğine vurgu yaptı.
MHP İl Başkanı'ndan net 'seçim' mesajı!
MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında, net seçim mesajı verdi. İl Başkanı Şahin açıklamasında; "Kalemizi koruyacağız. Zafere kilitlenmiş durumdayız. Kaybetmek gibi bir düşüncemiz yok.Tamamen kazanmak üzerine bir siyasi çalışma yürütüyoruz" dedi.
Soğuk Savaş, ete kemiğe büründü
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde aday belirlenme süreçlerine kısa bir süre kala; Milliyetçi Hareket Partisi’nde de hareketli günler yaşanıyor. Parti içindeki rahatsızlıklar; MHP Genel Merkezine yapılan başvurulara da yansıdı.
Kastamonu CHP’de siyasi rüzgar! Baltacı açıkladı
2024 Yerel Seçimlerine az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu ayağı hareketlenmeye başladı
Kastamonu'ya bir talip daha!
Kastamonu'da 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Tarık Ziya Çağılcı, Kastamonu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Çağılcı, başvuru sonrasında Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.
MHP’den sürpriz aday!
31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için kritik bir döneme yaklaşıldı.
Nafaka mağduru hızını alamadı! Şimdi belediyeye yürüyor
Kastamonu’da 1 gün evli kaldıktan sonra eşine nafaka ödemeye mahkum edilen Mustafa Duman (33) yaşadığı haksızlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyurmak için Kastamonu’dan İstanbul’a yürüyüşe çıkmıştı. Duman, şimdi belediyeye yürüyor.
Erbilgin; ‘Sayıştay raporu Vidinlioğlu'na 'kenara çekil' diyor’
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Kastamonu İl Başkanlığı'nda, Kastamonu Belediyesi'nin 2022 Sayıştay Raporu üzerinden, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu'nu eleştirdi.
Adaylık başvurusunu yaptı!
Avukat Hamit Serdar Yılmaz, Kastamonu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu resmen yaptı. 
‘İthal değil, yerli adayım’
Kastamonu'da yerel seçimler yaklaşırken; açık ara en hareketli ilçe ise Daday oluyor...
"Çamur siyasetine varan açıklamalarınız kabul edilemez"
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu'nun AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'yi haksız şekilde eleştirdiğini dile getirdi. Güzel açıklamasında; "Haksız ithamlarda bulunarak Milletvekillerimize yaptığınız amaçsız ancak çamur siyasetine varan açıklamalarınız kabul edilemez. Masa başında oturarak bugün nasıl bir çamur atarım diye düşünmekten öte..."
Polis olmak isteyenlerin dikkatine! PAEM 6. Dönem Başvuruları başladı mı?
Polis Akademisi Başkanlığına bağlı PAEM Müdürlüğüne ÖSYM tarafından lisans mezunları için yapılan 2022 ve 2023 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 75 ve üzeri puan alanlar arasından aşağıda belirtilen diğer şartları taşımak kaydıyla örgün eğitim veren üniversitelerden lisans mezunu (400) erkek, (100) kadın aday olmak üzere toplam (500) öğrenci alımı yapılacak. Peki, Polis Akademisi 6. Dönem PAEM öğrenci alımı başvuruları 2023 başladı mı, ne zaman başlayacak, şartları neler? İşte, PAEM öğrenci alımı başvuru tarihleri 2023...
Ve Özgür Özel fitili ateşledi: 'Adayım!'
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, kameraların karşısında parti genel başkanlığına adaylığını açıkladı.