Vidinlioğlu'ndan Tahsin Babaş'a gönderme!;

Vidinlioğlu'ndan Tahsin Babaş'a gönderme!

MHP'nin teşkilat toplantısında konuşan Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, konuşmasında AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'a gönderme yaparak; 'Ben senin bıraktığın izleri biliyorum. Maddi izlerini Olukbaşından girerken görüyoruz. Manevi izlerine gelince ona benim bir şey dememe gerek yok. Öyle değil 5 sene, 25 sene de geçse hatırlanacak kadar iz bıraktığın hepimizin hafızalarında" dedi....

"DAHA DÜN ESEMESİ OKUNMAYANLAR, DEMLENDİK DİYE PİYASAYA ÇIKIYORLAR"

Vidinlioğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi;  "Bir özeleştiri yapmıştım. Genel Seçimlerin hemen akabinde. Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur' demiştim. Yürüdü gitti. Herkes kullanmaya başladı. Demek ki bir yerde bir eksiğimiz var ki bizim yüzleşme zamanımız neyi eksik yaptık bunu tartışacağız. Kimseye de bir atıfta bulunmamıştım. Ama görüyorum ki daha dün esemesi okunmayanlar, demlendik diye piyasaya çıkıyorlar. Demek ki 'Ben önceden demsizdim' diyorsun. 'Ben uslandım' ha sen yaramazdın da uslandın. Buradan o çıkar. Adaylık açıklamasında 'Tarlada iz bıraktık ki yeniden yola çıktık' diyorsun. O zaman Yüksel başkan dediydi 'Biz dokunduk deyince dokunduk dediğin yerleri biliyoruz' diye. Şimdi ben de sana diyorum; 'Ben senin bıraktığın izleri biliyorum.' Biz iki türlü iz bırakırız. Bir maddi iz bırakırız, iki manevi iz bırakırız. Maşallah sende izler katmerliymiş. Maddi izlerini Olukbaşından girerken görüyoruz. Kuzeykent'ten Mehmet Akif'e git herhalde vatandaşı çok düşünüyordun da göğe yakın olsunlar diye düşündün maddi izlerini birlikte gördük. Manevi izlerine gelince ona benim bir şey dememe gerek yok. Öyle değil  5 sene, 25 sene de geçse hatırlanacak kadar iz bıraktığın hepimizin hafızalarında. "

"3-4 DÖNEMDE YAPILACAK OLAN İCRAATLARI BİZ PANDEMİYE SELE DEPREME RAĞMEN YAPTIK"

Belediyecilik diyorsun da önümüzdeki günlerde yaptığımız icraatları kıymetli hemşehrilerimizle paylaşacağız. Bunları bunları yaptık hakkınızı helal edin deyip gideceğiz. Tabi bunları yaparken şahsıma yapmadım bizim düsturumuz belliydi üretken belediyecilik. Bırakın bizden önceki dönemi belki 3-4 dönemde yapılacak olan icraatları biz pandemiye sele depreme rağmen yaptık. Vallahi de yaptık billahi de yaptık. 94'te Süleyman ağabeyle başlayan Atık Su Arıtma Tesisi. Yaptığımız Atık Su arıtmanın proje tarihi 94'tü. Nasip oldu yüzde 85 Avrupa Birliği, yüzde 9 belediyemiz, yüzde 6 da Çevre ve Şehircilik bakanlığından aldık. Türkiye'deki ilk 5 tesisten bir tanesi 3 fazlı arıtma yapıyor. 750 milyon TL'ye bugün yapamazsınız. Engelsiz Yaşam Merkezi, Huzurevi, KASMEK, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nin altyapısı, hiçbir şey yoktu orada. Karaçomak deresi, 25 yıldır konuştuğumuz ek itfaiye binası, kanayan yaramız dernekler binası. Türkiye'de eşi benzeri olmayan oyuncak kütüphanesi ve kreş, say sayabildiğin kadar. Unuttuğum vardır. Yaptık da yaptık hem de imkansızlıklara rağmen yaptık. İnşallah yağmaya da devam edeceğiz. Çünkü biz memleketimizi milletimizi karşılıksız seviyoruz.

"BÜTÜN DÜNYANIN UMUDU BİZİZ"

Vidinlioğlu konuşmasının devamında;  "Sırtımızda binlerce yıllık Türk tarihinin sorumluluğu var. Biz sadece Türkiye'de yaşayan 85 milyon vatandaşımızın geleceğiyle ilgili sorumluluklar taşımıyoruz. Biz gittiğimiz her yere merhameti adaleti sevgiyi ve sağduyuyu getirdiğimiz için aslında bütün dünya yükselen bir Türkiye'nin arzusunda. Bütün mazlum devletler gözlerini bize dikmişler. Türk Cumhuriyetlerinin umudu, Doğu Türkistan'ın umudu, Filistin'in umudu biziz. Kerkük'te yaşayan soydaşlarımızın, Suriye'deki karışıklıklardan dolayı zannetmeyin ki bir takım şeyleri kendi başlarına çözüyorlar, onların umudu biziz. Çünkü biz Büyük Türk Milletiyiz. Biz devletin de milletin de sigortasıyız. Onun için kimse bize yol göstermeye bizim aramıza nifak sokmaya yeltenmesin yemezler" diye konuştu.

"KİMSE BİZDEN ÇAKALLIK BEKLEMESİN"

Başkan Vidinlioğlu, konuşmasının sonunda, başka partiden aday gösterilme konusuna dair söylentilerin önünü şu sözlerle kesti;  "Bir takım şeyler söylendi. Ben cennet mekan başbuğumun dizinin dibinden geliyorum. Liderimin de bir adım gerisinde her daim yanındayım. bu böyle bilinsin. Bizi oraya buraya şuraya yakıştıranlara verilecek bir tane cevabım var. Bozkurt töresidir, kimse bizden çakallık beklemesin."

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum