Soğuk Savaş, ete kemiğe büründü;

Soğuk Savaş, ete kemiğe büründü

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde aday belirlenme süreçlerine kısa bir süre kala; Milliyetçi Hareket Partisi’nde de hareketli günler yaşanıyor. Parti içindeki rahatsızlıklar; MHP Genel Merkezine yapılan başvurulara da yansıdı....

MHP Genel Merkezi’nde Kastamonu Belediye Başkanlığı aday adaylığı için yapılan son başvurular  dikkat çekti.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin arifesinde ‘Kastamonu Galip Gelecek’ parolasıyla sahaya inen ve büyük mücadele eden dönemin MHP İl Başkanı Yüksel Aydın ve MYK Üyesi Tarık Ziya Çağılcı da; Kastamonu için aday adayı oldu.

Mevcut Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’nun MHP Teşkilatı’nın büyük bir kesimiyle arasında yaşanan ‘soğuk savaş’; kamuoyunda da bilinse de; bu adaylık başvurularıyla birlikte ‘soğuk savaş’ ete kemiğe büründü…

MHP GENEL MERKEZİ NASIL BİR TAVIR ALACAK?

Yarım asırlık teşkilatlanması ve gelenekselleşen yapısıyla mevcut belediye başkanı dışında aday göstermesi beklenmeyen MHP Genel Merkezi ise; son iki başvuruyla birlikte işini biraz daha zorlaştırdı.

Söz konusu sıkıntılar üzerine Kastamonu’yu ‘garanti kazanmak’ için aday değişikliği yapıp yapmayacakları ise merak konusu oldu.

Diğer taraftan mevcut başkan Galip Vidinlioğlu ve Yüksel Aydın ile Tarık Ziya Çağılcı’nın dışında üç isim daha aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum