Baltacı’dan Topçuoğlu’na destek!;

Baltacı’dan Topçuoğlu’na destek!

Hasan Baltacı: “Tuğer Topçuoğlu MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın'a gereğini söylemiş”...

4 Şubat Pazar günü MHP Kastamonu Belediye Başkanı Yüksel Aydın, geçmiş dönem MHP Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu’nun oğlu Ahmet Tuğer Topçuoğlu’nun CHP’ye katılmasını sert sözlerle eleştirmişti. Aydın’ın eleştirileri üzerine Tuğer Topçuoğlu’ndan da cevap gecikmedi.

Bunun üzerine CHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, Tuğer Topçuoğlu’na destek vererek: “Tuğer Topçuoğlu MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın'a gereğini söylemiş” ifadelerine yer verdi.

Baltacı, Topçuoğlu’na destek verdiği açıklamasında şu ifadeleri kaydetti:

“Birlikte Kastamonu’ya hizmet etmeye talip olduğumuz değerli kardeşim, yol arkadaşımız Tuğer Topçuoğlu MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın'a gereğini söylemiş. Bu şehrin ihtiyaç duyduğu dil sevgi ve nezaket dilidir.  “Bekri Mustafa Ayasofya’ya imam oldu. Varın gerisini siz anlayın….”

“HARAM ZIKKIM OLSUN"

MHP Kastamonu Belediye Başkanı Yüksel Aydın açıklamasında Tuğer Topçuoğlu için şunları kaydetmişti; "Adam diyor ki o velet, 'Anam babam feda olsun sana' diyor. Kimi kastettiğimi biliyorsunuz. Babası zaten rahatsız. Siz nasıl evlatsınız ya! 'Anam babam feda olsun anamın babamın da hürmetleri var size' diyor. Bu nasıl iştir ya bu nasıl bir anlayıştır! Zihinlerinin arkası kirli olan adamları evinize alıp da bize ayar mı veriyorsunuz? Bir tanesi de diyor ki o büyüğü, 'Bana da teklif geldi 2 siyasi partiden, Milliyetçi Hareket Partisi'ne üyeyim. Onları da değerlendiriyorum' diyor. Onu da defedelim gitsin ya! Ne haliniz varsa görün vallahi.. Yazık günah o aileye. O babanın lokmalarıyla büyüdünüz. Kimsiniz siz de Milliyetçi Hareket Partisi'ne ayar vereceksiniz.  Haram zıkkım olsun."

“BEKRİ MUSTAFA AYASOFYA’YA İMAM OLDU”

Mimar Ahmet Tuğer Topçuoğlu ise Yüksel Aydın’a şu sözlerle cevap verdi:

“4 Şubat Pazar günü yapılan bir toplantıda Kastamonu Belediye Başkan Adayı Sayın Yüksel Aydın’ın şahsım ve ailem hakkında yakışıksız bir üslupla yapmış olduğu gerçek dışı açıklamaları üzülerek okumuş bulunmaktayım.  Üslup insanın kişiliğini gösterir ve kendisini bağlar.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Kastamonu Belediye Meclisi üyeliğine aday olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisine üye oldum. Bu kararı verirken tüm ailem ve çevrem bana desteklerini ilettiler.

Milliyetçi Hareket Partisinin bir neferi olarak 15 yıl kadirşinas Kastamonu halkının sevgisini ve güvenini kazanmış olan Turhan Topçuoğlu’nun evlatları olarak bundan daha büyük bir onura erişemeyeceğimizin farkındayız. Anne ve babamızın da bizden razı olduğunun bilincindeyiz.

Aile büyüğümüz Turhan Topçuoğlu ve annemiz Zekiye Topçuoğlu’nu tamamen nezaket gereği ziyaret eden CHP Kastamonu Milletvekili Sayın Hasan Baltacı Başkanım ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum. Aile büyüğümüzü ziyaret etmek isteyen herkese kapılarımızın her zaman açık olduğunu belirtmek isterim.

Sözleri ve tavrıyla başta babamız Turhan Topçuoğlu’nu ve ailemizi inciten Sayın Aydın’ın, ağabeyim Alptuğ Topçuoğlu’na iki farklı siyasi partiden adaylık teklif edildiği ve değerlendirdiği yönündeki sözleri, kendisinin yerel gazeteci olduğunu iddia eden bir şahsın köşe yazısına istinaden ortaya attığı tamamen asılsız bir iddiadır. Ağabeyim herhangi bir siyasi partiden görev teklifi almamıştır.

Kastamonu’yu daha iyi yaşanacak, medeni bir kent haline getirebilmek için Bizim Hasan’la birlikte bir yola çıkmış olmaktan onur duyuyorum. Bu vesileyle bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi de anlamış bulunmaktayım.

Babamız Turhan Topçuoğlu şehirdeki siyasetin nasıl gittiğini sorduğunda, bizlere geçmişte anlattığı bir hikaye ile kendisine cevap verdik; “Bekri Mustafa Ayasofya’ya imam oldu. Varın gerisini siz anlayın….” dedik. O da durumu anlamış oldu. “Babamız Turhan Topçuoğlu şehirdeki siyasetin nasıl gittiğini sorduğunda, bizlere geçmişte anlattığı bir hikaye ile kendisine cevap verdik; “Bekri Mustafa Ayasofya’ya imam oldu. Varın gerisini siz anlayın….” dedik. O da durumu anlamış oldu.”

“TUĞER TOPÇUOĞLU MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YÜKSEL AYDIN'A GEREĞİNİ SÖYLEMİŞ”

Baltacı, Topçuoğlu’na destek verdiği açıklamasında şu ifadeleri kaydetti:

“Birlikte Kastamonu’ya hizmet etmeye talip olduğumuz değerli kardeşim, yol arkadaşımız Tuğer Topçuoğlu MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın'a gereğini söylemiş. Bu şehrin ihtiyaç duyduğu dil sevgi ve nezaket dilidir.  “Bekri Mustafa Ayasofya’ya imam oldu. Varın gerisini siz anlayın….”

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum