Kastamonu’da MHP’nin 11 ilçe adayı kesinleşti;

Kastamonu’da MHP’nin 11 ilçe adayı kesinleşti

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, geçtiğimiz günlerde Kastamonu merkez Belediye Başkan Adayı olarak MYK Üyesi Yüksel Aydın’ı açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kastamonu’da ilçe adaylarını da açıkladı....

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik yaptığı yazılı basın açıklamasında toplam 55 başkan adayını daha duyurdu.

MHP yetkili kurullarının yaptığı değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin onayı sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 3. etap olarak adaylıkları kesinleşen 3 il, 10 büyükşehir ilçe, 42 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayın ismi açıklandı.

Buna göre Devrekani’de MHP Belediye Başkan Adayı olarak Kenan Öz gösterilirken, Doğanyurt’ta Şerafettin Ortaç, Hanönü’de Metin Yamalı, İnebolu’da Engin Uzuner, Şenpazar’da Suat Saygın, Bozkurt'ta Bozkurt Ekeş, Taşköprü’de ise Yıldıran Yüksel’in adaylığı kesinleşti.

Mevcut başkanlardan İhsangazi’de Hayati Sağlık, Seydiler’de Mehmet Erdoğan, Çatayzeytin'de Ahmet Demir ve Tosya’da ise Volkan Kavaklıgil de tekrar aday gösterildi.

MHP'nin diğer il ve ilçelerde kesinleşen adayları şu şekilde;

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum