İl Başkanı Ünlü; 'Koltuğa oturtana kadar, çalışacağız...';

İl Başkanı Ünlü; 'Koltuğa oturtana kadar, çalışacağız...'

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, aday adayı olan adayların isimlerini teker teker sayarak teşekkür etti. Ünlü açıklamasında; "Bundan sonra AK Parti ailesine, hepimize düşen tek görev var. Tahsin Babaş Başkanımızı Belediye Başkanı koltuğuna oturtana kadar gece gündüz demeden yanında olmak" ifadelerine yer verdi....

ÜNLÜ; " ÖNEMLİ OLAN BİZİM BÜTÜNLEŞMEMİZ, KAYNAŞMAMIZ"

AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci'nin selamını ileterek başlayan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü; "Adaylık sürecinde partimizi tercih eden 5 tane aday adayımız vardı. Bunların tek tek isimlerini saymak istiyorum. Şevket Bahçacıoğlu, Reşat Asrak, Hamit Serdar Yılmaz, Yaşar Özdemir, hastalığı dolayısıyla buraya katılamayan Neslihan Kaya. Birbirinden değerli 5 tane aday adayımız vardı. Hepsine partimizi tercih ettikleri için gönülden teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. Hep bir bayrak yarışıdır gidiyoruz. Önemli olan dava insanlığı, dava adamlığı. Bizim için kimin nerede ne şekilde ne görev aldığının bir önemi yok. Bizim sadece inandığımız davanın yolunda, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, gece gündüz koşmak gibi bir hedefimiz var. Sevdamız AK Parti, aşkımız Recep Tayyip Erdoğan. Tabi ki aday adaylarımız olacak, herkes bununla ilgili çalışmaları yapacak, başvurular yapacak. Önemli olan bu sürecin sonunda bir tane adayın ortaya çıkması ile beraber bizim bütünleşmemiz, kaynaşmamız. Bu akşam burada olduğu gibi en önemli unsur bu. Bunu başarabiliyor olmanın da mutluluğu içindeyim. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

"TAHSİN BABAŞ BAŞKANIMIZI KOLTUĞA OTURTANA KADAR YANINDA OALCAĞIZ"

"Aday belirleme süreci içerisinde Genel Merkezimizin yoğun çalışmaları Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleri ile birlikte önceki dönem belediye başkanımız Tahsin Babaş olmuştur. Allah hayırlı mübarek eylesin. Bundan sonra AK Parti ailesine, hepimize düşen tek görev var. Tahsin Babaş Başkanımızı Belediye Başkanı koltuğuna oturtana kadar gece gündüz demeden yanında olmak, beraber olmak, bir olmak, diri olmak. Bugün 'Bismillah' diyoruz. Önümüzdeki süreçte daha geniş katılımlı toplantılarımız olacak. Bugün bu salona sığmıyoruz ama daha büyük toplantı salonlarında, daha coşkulu bir şekilde seçimle ilgili çalışmaları hızlı bir şekilde yürüteceğiz. Yüce Allah bizleri bu yolda mahcup eylemesin. Tabi ki tüm hemşehrilerimize tüm teşkilat mensuplarımıza da buradan en ücra köşedeki hemşehrilerimize kadar selamlarımızı saygılarımızı şükranlarımızı sunuyoruz. Kurucu Kadın Kolları Başkanımız burada. Keşke gönül isterdi ki Hacı Muzaffer Caferoğlu ağabeyimiz de bugün burada olsaydı. Onunla da buradaki bu güzelliği paylaşsaydık. Başta teşkilatımız için bugüne kadar büyük çaba gösteren, gerektiğinde evinden işinden aşından fedakarlık veren, davamız için koşturan, bugün de aramızda olmayan ahrete irtikal eden bütün teşkilat mensuplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Bundan sonraki süreçte de inşallah nefer olan, davamız için mücadele etmeye çalışan, gayret gösteren tüm AK Parti sevdalılarına, tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm birlikte yürüdüğümüz güzel insanlara hepsine saygılarımı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun. Vatanımızın birlik beraberliği ülkemizin bekası İstiklal Mücadelesinde büyük mücadele eden ama şehit düşen tüm kardeşlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Onların da mekanları cennet olsun." dedi.

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü konuşurken 'İşte Başkan işte teşkilat' sloganları atıldı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum