MHP’den sürpriz aday!;

MHP’den sürpriz aday!

31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için kritik bir döneme yaklaşıldı....

31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Hüseyin Çoban, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) çatısı altında Hanönü Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezi'ne sundu. Çoban, dosyasını MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a teslim ederek projelerini paylaştı. Aday adaylığı sürecini değerlendiren Çoban, hemşehrilerine ve dava arkadaşlarına duyurduğu sevincini, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin hayır dualarını aldığı bir ziyaretin ardından paylaştı. Çoban, Hanönü ilçesini daha yaşanabilir kılmak için sunduğu projelerle ilgili destek taleplerini dile getirdi ve 31 Mart 2024 seçimlerine yönelik heyecanını kamuoyuyla paylaştı.

Çoban, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Değerli hemşehrilerim, dava arkadaşlarım ve dostlarım; bu gün, MHP Genel Merkezine giderek aday adaylık müracaatı için hazırladığım dosyayı Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim ettim. Hanönü ilçesini daha yaşanabilir ve hemşehrilerimizin belediyecilik hizmetlerinden en üst düzeyde faydalanması için proje ve çalışmalarımızı Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz ve Yaşar Yıldırım ile paylaştım ve Liderimiz, Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret edip hayır dualarını aldım.

31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri İçin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Hanönü Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezimize yaptığımı siz değerli hemşehrilerime, dava arkadaşlarıma ve dostlarıma duyurmanın sevinci içerisindeyim.” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum