Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’yu utandıran operasyon!
Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 77 ilde düzenlenen "SİBERGÖZ-37" operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
Kastamonu sonlarda!
Yaşam süresi en uzun il hangisi? TÜİK verileri paylaştı.
Kastamonu’da Perşembe ve Cumartesiye dikkat!
Yurdun batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara’nın batısı ve Ege’nin kıyı kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kastamonu’da ise Perşembe ve Cumartesiye dikkat. Yağış bekleniyor.
Yanı başımızdaki cennet köşesi ziyaretçi rekoru kırdı!
Doğası, denizi, tarihi ve kültürü ile yerli ve yabancı turistlerinin uğrak yerleri arasında bulunan Bartın'ın Amasra ilçesi son yıllarda turizmin gözde şehirleri arasına girdi. Kruvaziyer turizmi ile geçen yıl rekor sayıda Rus turisti ağılayan Amasra, bu yılki 9 günlük bayram tatilinde ise yaklaşık 700 bin turiste ev sahipliği yaparak tarihi bir rekora imza attı.
Kastamonu Havalimanı, zararına mı çalışıyor?
Havacılık kaynaklarına göre, yolcu trafiğinin yıllık artış oranına göre yüzde 30’a kadar atıl kapasite olağan karşılanırken, bu oranın altındaki kapasite kullanımı “kamu zararı” olarak yorumlanıyor.
Kastamonu, Pendik sırasını kaptı!
Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan İstanbul'un Pendik ilçesinde partilerin seçim çalışmaları devam ediyor.
En fazla göç'ü İstanbul’dan aldı. 43 bin 974 kişi
Ordu’ya 2023 yılında 43 bin 974 kişi göç ederken, en fazla göç 18 bin 505 kişi ile İstanbul’dan geldi.
Kastamonu yaşanılacak şehir değil!
Forbes açıkladı: Türkiye’nin en yaşanabilir illeri belli oldu
Asırlar, Kastamonu’yu değiştiremedi!
Gaslar sert karakterli, cengaver kişiler olarak bilinmektedir. Bugün Kastamonu ve çevresindeki illeri de içine alan ve Romalılar devrinde adına Paflagonya (Pophlaginia) denilen Gasların kurduğu şehirlerden bir tanesi de “Timonion veya Tumanna“dır. Yani günümüzdeki Kastamonu
Kastamonu'da 205 bin liraya konut!
Devlet, elindeki kelepir evleri satışa çıkarmaya başladı. 1326 konut için başvurular alınmaya başlandı. Aralarında Kastamonu'nun da olduğu illerde açıklanan konutlar ve arsalara baktığımızda 127 bin liraya ev satışı olduğu gibi 80 bin liraya arsa satışı olduğu da görülüyor.
En yaşanabilir iller sıralandı... İşte Kastamonu'nun sırası!
Dünyaca ünlü Forbes dergisi ilginç bir araştırmaya imza attı. "Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri" üzerine araştırma yapan Forbes, listeyi yayınladı. Araştırmaya göre Türkiye’nin en yaşanılabilir illeri arasında Kastamonu 50'nci sırada yer aldı.
Kastamonu'ya mobil önlem!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, "Potansiyel çığ tehlikesi olan 43 ilimizde, uygulamamız sayesinde çığ afetiyle oluşabilecek can ve mal kayıplarının önüne geçeceğiz" dedi. Mobil uygulama Kastamonu'da da hayata geçecek.
37 plaka terör estirdi: Önce adam vurdu sonra şehri birbirine kattı
37 ACD 112 Kastamonu plakalı araç, Kocaeli’de terör estirdi. Adam vurdu, ehliyetsiz ve alkollü çıktı.
Çepni’nin sevilen siması, Kocaeli’de hayatını kaybetti
Kastamonu Çatalzeytin ilçesi nüfusuna kayıtlı bölgenin sevilen siması Kemal Çay, Kocaeli’de hayatını kaybetti.
GMG Kastamonuspor, Antalya'da Kocaelispor'la karşılaştı
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve devre arası hazırlıklarını Antalya’da sürdüren GMG Kastamonuspor, ilk hazırlık maçını 1’nci Lig ekiplerinden Kocaelispor’la yaptı….
54 yıllık Kastamonulu pastaneci hayatını kaybetti
Yaklaşık 54 yıldır pastanecilik yapan Kastamonu'nun Araç ilçesinden Şükrü Uzun, hayatını kaybetti.
Türkiye deprem haritası güncellendi! Kastamonu kaçıncı derecede?
Yenilenmiş diri fay hattı haritası MTA tarafından paylaşıldı. Diri fay hatları ve riskli bölgelere ilişkin araştırmalar yurt genelinde gerçekleşen peş peşe depremler sonrasında sarsıntı endişesi ile yoğunlaştı. Türkiye'de 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunuyor. İşte Türkiye'de deprem riski olan iller ve ilçeler.
Kastamonu’da “İTTİFAK” olacak mı?
31 Mart 2024 tarihine gerçekleşecek olan yerel yönetimlerin belirleneceği seçime sayılı günler kaldı. Siyasi arenanın kızıştığı bu günlerde en çok merak edilen konulardan biri, AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kastamonu’da ortak aday gösterip göstermeyeceği oldu.
Ve kış başlıyor!.. Meteoroloji’den ‘kar’ duyurusu
Meteoroloji'den alınan son dakika haberine göre yurdun büyük bir kesiminde kar ve yağmurlu hava haftanın ortasından itibaren etkili olacak.
TOKİ, Kastamonu’da konut ve işyeri satacak
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, aralarında Kastamonu'nun da olduğu 32 ilde 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini 13-14 Aralık'ta açık artırma yöntemiyle satışa sunacak.