Kastamonu'da 205 bin liraya konut!;

Kastamonu'da 205 bin liraya konut!

Devlet, elindeki kelepir evleri satışa çıkarmaya başladı. 1326 konut için başvurular alınmaya başlandı. Aralarında Kastamonu'nun da olduğu illerde açıklanan konutlar ve arsalara baktığımızda 127 bin liraya ev satışı olduğu gibi 80 bin liraya arsa satışı olduğu da görülüyor....

Son dönemlerde merkezlerde konut ve arsa fiyatlarının rekor seviyelere çıkması nedeniyle bunları alamayan vatandaşlar, bütçesine uygun yatırım araçlarına dönüş yaparken, kiraların 20-30 bin liralara kadar çıkması ile başını sokacak bir ev bulma derdine düşmüş durumda.

Kelepir bir ev bularak en azından evde bir süre oturup para biriktirmek ve piyasanın düzelmesi ile konut alma hayalini gerçeğe dönüştürmek isteyen vatandaşlar, devletin satışa çıkardığı kelepir evleri araştırmaya başladı.

Uyap ihale sistemi üzerinden yayınlanan duyurulara baktığımızda 81 ilde 1326 konut satışının olduğu, birçoğu kelepir olarak nitelendirilen konutların uygun fiyatlara satıldığı görülüyor.

KASTAMONU

Fiyatı 205 bin TL olan konut:

Kastamonu İl, Merkez İlçe, İNÖNÜ Mahalle/Köy, 1034 Ada, 47 Parsel, 1 Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz Kebeci Markete, Şekerci Markete, Zirve AVM, MAS Plaza, Karayolları ve DSİ Bölge Müdürlükleri, Kastamonu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Hastanesi, Kastamonu Ağız ve Diş Sağlığı ile Devlet Hastanesi, İl Özel İdare Müdürlüğü, Cezaevi ve Kastamonu Şehirlerarası Terminaline yakın, İl merkezinde bulunan Kastamonu Valiliği, Belediye, Rektörlük vb. resmi kurumlara, Kastamonu ticaret ve çarşı merkezine, bankalara, lise vb. eğitim kurumlarına ortalama olarak 100 ile 2300 metre arasında mesafede bulunmaktadır.

Fiyatı 127 bin TL olan ev:

Kocaeli İl, Körfez İlçe, HEREKE(ŞUYULANDIRMA) Mahalle/Köy, HEREKE Mevkii, 186 Ada, 1 Parsel, BU TAŞINMAZIN 3/16 HİSSESİ SATILACAKTIR. Dosyaya sunulan bilirkişi raporuna göre; satışa konu taşınmaz yerleşim olarak Kocaeli İli, Körfez İlçesi, 17 Ağustos Mahallesi, Kuşkonmaz Sokak, Dış Kapı No: 3/1, D: 3 posta adresinde yer almaktadır. Taşınmaz meskûn mahalde konumlu olup çevresinde yüksek yoğunlukta konut yapılaşmalar bulunmaktadır

Fiyatı 200 bin TL olan ev:

Aydın İl, Nazilli İlçe, YILDIZTEPE Mahalle/Köy, 1562 Ada, 4 Parsel, 6. KAT 9 NOLU BAĞIMSIZ BÖLÜM Nolu Bağımsız Bölüm Satışo konu taşınmaz Aydın ili Nazilli ilçesi Yıldıztepe Mahallesi 1562 ada 4 parsel 6. kat 9 nolu bağımsız bölümde kayıtlıdır. Tapu kaydında 287,58 m2 Kargir Apartman ana taşınmaz vasfında bağımsız bölüm nitelik olarak konut vasfında 360/7240 arsa paylı taşınmazdır. Taşınmazın tapu kayıtları incelendiğinde borçlu adına tam hisse ile kayıtlıdır.

Fiyatı 149 bin TL olan ev:

İzmir İl, Konak İlçe, GÜNEY Mahalle/Köy, 8407 Ada, 21 Parsel, 1 Nolu Bağımsız Bölüm ADRESİ: Dava konusu taşınmaz, Güney Mahallesi, 1146 Sokak, No:4, Kat:1, D:1, Konak/ İZMİR posta adresinde yer almaktadır. İMAR DURUMU: Dosyasında mevcut Konak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 17.08.2022 tarihli yazısına göre 8407 ada, 21 parsel'in;" 1/1000 ölçekli uygulama imar planında; Bitişik nizam 5 kat yapılaşma koşullu M Metropoliten Aktivite Merkezi alanında kalmaktadır

Fiyatı 154 bin TL olan ev:

Denizli İl, Tavas İlçe, KIZILCABÖLÜK Mahalle/Köy, 564 Ada, 24 Parsel, Davaya konu olan Denizli ili, Tavas İlçesi, Kızılcabölük Mahallesi, 564 ada 24 parsel numaralı taşınmazla ilgili olarak Tavas Belediyesi tarafından gönderilen imar durumunda; konut alanında kaldığı, taşınmazın bitişik yapı nizamında, 2 kat yapı izni olduğu, yola terki nedeniyle kati ruhsat verilmez şerhi olduğu belirtilmiştir. Kıymet takdirine konu olan taşınmaz, Denizli ili İavas İlçesi Kızılcabölük Mahallesi, 564 ada 24 parsel numaralı taşınmmaz Tavas Belediyesi sınırları içerisinde kalmaktadır

Fiyatı 250 bin TL olan konut:

Isparta İl, Merkez İlçe, LAGUS Mahalle/Köy, aktaş Mevkii, 7005 Ada, 1 Parsel, 4 Nolu Bağımsız Bölüm ısparta ili merkez ilçesi lagus mah.aktaş mevkii 7005 ada 1 parsel h blok 1. kat 4 b.b,7005 ada 1 nolu parsel 9.200,23 m2 yüzölçümüne sahip olup, geometrik olarak amorfa benzer bir forma, topoğrafik olarak düz arazi yapısına sahiptir. Parsel üzerinde blok nizamda ve betonarme tarzda inşa edilmiş dört adet kütle ve on adet yapı bulunmaktadır.

Fiyatı 240 bin TL olan konut:

Kayseri İl, Kocasinan İlçe, KAVAKYAZISI Mahalle/Köy, 853 Ada, 2209 Parsel, 2.Kat 11nolu daire Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmazın bulunduğu ana yapı Bodrum Kat+Zemin Kat+2 normal kattan oluşmaktadır. her katta 4 daire vardır. Satışa konu daire ise Salon+3 oda+mutfak+banyo+lvb-Wc+antre+hol+balkon bölümlerinden oluşmaktadır. Kuzey ve Doğu cephelidir. Doğalgaz Kombi kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır.

Fiyatı 220 bin TL olan konut:

Tokat İl, Turhal İlçe, CELAL Mahalle/Köy, SÜLÜKGÖLÜ MEVKİİ Mevkii, 301 Ada, 46 Parsel, 6 Nolu Bağımsız Bölüm Tokat ili, Turhal ilçesi, Celal Mahallesi, Sülükgölü Mevkiinde kain, 264,62 m2 miktarlı, 301 ada, 46 parsel nolu ana taşınmazın cinsi her ne kadar Tokat ili, Turhal ilçesi, Turhal Tapu Müdürlüğüne ait Tapu Kütüğünde ?Arsa? vasfı ile kayıtlı bulunmakta olsa da taşınmaz üzerinde genel itibarı ile %50 yıpranma ve nefasetli, betonarme-karkas yapı tarzında inşa edilmiş, elektrik, sıhhi tesisat ve kalorifer tesisatı bulunan, dairelerinin ısınma şekli bireysel kombi-doğalgaz ile sağlanan, asansörsüz, 259,00 m2 oturum alanlı, bir zemin kat ve dört normal kat olmak üzere toplam beş katlı bir ana yapı bulunmaktadır.

Fiyatı 201 bin TL olan konut:

Balıkesir İl, Bandırma İlçe, İHSANİYE Mahalle/Köy, 295 Ada, 8 Parsel, 12 Nolu Bağımsız Bölüm Değer tespiti istenen taşınmazın bulundupu yapı Çeşme Sokak Çağan Apt A Giriş No:2/12 adresinde olup 3/B yapı sınıfında, bitişik nizamda, zemin+4 normal kat olarak proje ve inşa edilmiştir. Bina girişi Çeşme Sokak cephe hattına göre ön cepheden, zemin kat seviyesinden camekanlı demir doğrama giriş kapısı ile sağlanmaktadır. Bina zemin katında pasaj ve iş yeri bulunmaktadır

Fiyatı 260 bin TL olan ev:

Eskişehir İl, Odunpazarı İlçe, DELİKLİTAŞ Mahalle/Köy, 13633 Ada, 14 Parsel, Mesken nitelikli, zemin kat, 2 nolu bağımsız bölümün 1/5 hissesi Nolu Bağımsız Bölüm Tasarrufun iptali davasına konu taşınmazın Özellikleri : Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Deliklitaş Mah., 13633 ada, 14 parsel, Zemin kat, 2 nolu bağımsız bölüm

Fiyatı 260 bin TL olan ev:

Kayseri İl, Talas İlçe, HAN Mahalle/Köy, 101 Ada, 128 Parsel, B blk. 2.kat 5 Bağımsız bölüm nolu daire Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmazın bulunduğu ana yapı Bodrum Kat+Zemin Kat+2 normal kattan oluşmaktadır. her katta 2 daire vardır. Satışa konu daire ise Salon+3 oda+mutfak+banyo+lvb-Wc+antre+hol+balkon bölümlerinden oluşmaktadır. Doğu , kuzey ve Güney cephelidir. Daire Doğalgaz kombib kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır.

Bu konutlara başvurular Uyap e ihale sayfası üzerinden alınıyor.

Kaynak: Finans7

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum