Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu OBM personel alıyor!
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde aralarında Kastamonu'nun da bulunduğu 35 farklı şehirde olmak üzere devlet işçi alımı başvuruları açıklandı. Kastamonu’da 4 personel alınacak.
Kastamonu OBM'de bayramlaşma kuyruğu!
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nde bayramlaşma töreni yapıldı. Tüm personelin katıldığı törende uzun kuyruklar oluştu.
Kastamonu OBM'de toplantı üstüne toplantı
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) Cumhuriyetin 100. yılında Kastamonu Sektör Hazırlık toplantılarını sürdürüyor. Kastamonu OBM aynı gün içinde 2 toplantıyı üst üste yaptı.
Kastamonu OBM'den Kastamonu Çalıştayı'na davet
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Çalıştayı için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünün ev sahipliğinde paydaşlar ile 16 Ekim 2023 yılında genel toplantı yapılması kararlaştırdı. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; " 'Ben burada olmalıyım, bir fikrim var, bir derdim var' diyen tüm paydaşlarımızı Cumhuriyetin 100'ncü yılında Kastamonu Çalıştayı öncesi hazırlık çalışmalarına davet ediyoruz" denildi.
Kastamonu OBM'ye, üst düzey ziyaret
Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan üst düzey Müdürler, Kastamonu'da gerçekleştirilen eğitim sonrasında Kastamonu Orman Bölge Müdür Fahri Sönmezoğlu ve teknik personelleri ziyaret etti. Üst düzey heyet, yapılan çalışmalar hakkında Bölge Müdürü Sönmezoğlu'ndan bilgi aldı.
Kastamonu OBM'nin acı günü...
Kastamonu Orman İşletme Müdürlüğü personeli Mehmet Yıldız hayatını kaybetti. Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü önünde helallik alındı.
Kastamonu OBM'de Eylül koordinasyon toplantısı
Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu başkanlığında Eylül ayı koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.
Yumaklı, Kastamonu OBM’de toplantıya katılacak
21-23 Eylül tarihleri arasında yapılması planlanan toplantıya Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın da katılması bekleniyor.
Kastamonu OBM, Taşköprü'de bütçe toplantısı yaptı
Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu, Taşköprü ilçesinde gerçekleştirilen bütçe toplantısına katılım sağladı.
Kastamonu OBM'den Cide çıkarması
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) Cide ilçesinde2024 bütçe toplantısı gerçekleştirdi. Cide Orman İşletme Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Azdavay, Pınarbaşı Orman İşletme Müdürlükleri de katılım sağladı.
Fidanlık Dairesi Başkanlığı Kastamonu’da eğitim düzenlendi
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Daday Fidanlık Şefliği'nde Lazer Tesviye Bıçağı uygulamalı eğitimi gerçekleştirildi. Daday Fidanlık Şefliği'nde düzenlenen programda Lazer Tesviye Bıçağı uygulamalı eğitimi, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü'nde görev yapan Ziya Teke tarafından verildi.
Kastamonu OBM, Bakan Yumaklı'nın katılacağı toplantıya hazırlanıyor
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, 21-23 Eylül tarihleri arasında Kastamonu'da düzenlenecek olan ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın da katılım sağlayacağı 'Sürdürülebilir Biyoekonpmiye Geçiş Sürecinde Oduna Dayalı Sanayi Sektörünün Geleceğine İlişkin Diyalog' toplantısı için hazırlıklara başladı.
Kastamonu OBM, 400 bin adet yabani meyve üretti
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) tarafından yabani elma, yabani erik, kızılcık, kiraz, badem, ahlat, mahlepten oluşan yaklaşık 400 bin adet yabani meyve üretimi gerçekleştirildi.
Kastamonu OBM'den 15 gün çağrısı
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'den 15 gün çağrısı geldi. Yapılan açıklamada; "Lütfen ormanlarımızın korunmasına yardımcı olalım, en az 15 gün boyunca ormanlık alanlardan uzak durarak yangınlara karşı önlem alalım" denildi.
Kastamonu OBM'den 15 gün çağrısı
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'den 15 gün çağrısı geldi. Yapılan açıklamada; "Lütfen ormanlarımızın korunmasına yardımcı olalım, en az 15 gün boyunca ormanlık alanlardan uzak durarak yangınlara karşı önlem alalım" denildi.
Kastamonu OBM açıkladı: Son 10 günde 203 yangın
Kastamonu Osman Bölge Müdürlüğü, son 10 günde 40 ilde toplam 203 yangının meydana geldiğini açıkladı.
Kastamonu OBM mantar eğitimi verecek
Mantar sektöründe uzun yıllar geçiren ve Kastamonu sınırında 18 çeşit mantar toplayarak mantar ihraç eden Ferhat Çevik Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette İşletme Müdürleri ile İşletme Şeflerinin mantar konusunda bilgilenmeleri amacıyla mantar eğitimi yapılmasına karar verildi.
Kastamonu OBM uyardı: 'Dikkat! Sıcaklıklar artıyor...'
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Yapılan açıklamada; 'Sıcaklıklar artıyor, dikkatli olalım..."
Hanönü OİM'den Bölge Müdürü'ne ziyaret
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Hanönü Orman İşletme Müdürü Rıfat Üzümcü ve Hanönü Orman İşletme Müdür yardımcısı olarak atanan Zeynel Duran Nazik Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Kastamonu OBM'de bayram kutlaması
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nde bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
OBM’de ‘iklim değişikliği ve orman yangınları’ eğitimi verildi
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) ve Orman Genel Müdürlüğü (OGM) arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında çalışmalar devam ediyor.
Kastamonu OBM'de 'orman yangını' konulu toplantı
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nde 'Küresel Isınma ve İklim Değişikliği'nin Orman Yangınlarına Etkileri' konulu toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Orman Genel müdürü Bekir Karacabey'in video konferans sistemiyle katılım sağladı.
"Tüm personelin kalifiye olmasını hedefliyoruz"
2022 yılının sonunda ve 2023 yılı içinde, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'ne katılan işçi personellerin eğitilmesi amacıyla tasarlanan eğitimlerin 3'üncüsü Kastamonu Orman işletme Müdürlüğünün ev sahipliğinde Kastamonu ve Karadere İşletme Müdürlüklerinde çalışan işçi personellerin katılımıyla yapıldı.
Asırlık ağaçlar yeniden canlandı
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, Daday Orman İşletme Müdürlüğü Adalar Şefliği'nde kurumaya yüz tutan Asırlık Türk Fındığı ağaçlarının yeniden canlandığını açıkladı.
Kastamonu OBM'de Türk Fındığı toplantısı
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, Türk Fındığı konusunda akademik düzeyde yapılan çalışmaların sonuçlarının değerlendirildiği toplantıya ev sahipliği yaptı.
"Müdürlüğümüzü şenlendirdiler"
Öğrenciler, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Öğrencilere Kastamonu OBM'de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.
Kastamonu OBM’den tatbikat
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki, Hanönü Orman İşletme Müdürlüğünde 'Tahliye, Yerleştirme ve Planlama Tatbikatları' gerçekleştirildi.
Gal arılarıyla mücadeleye devam
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nde Kestane Gal Arısı ile mücadelesine tüm hızıyla devam ediyor.
OBM, Gal arısıyla mücadele ediyor
Halk arasında ''Katil arı'' olarak adlandırılan gal arıları Türkiye genelinde olduğu gibi Kastamonu’da da yaygınlaşmaya başlarken; Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’de bu konuya yönelik tedbirlerini alıyor.