Kastamonu OBM'de bayram kutlaması;

Kastamonu OBM'de bayram kutlaması

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nde bayramlaşma programı gerçekleştirildi....

Düzenlenen programa; Bölge Müdürü  Fahri Sönmezoğlu, Batı Karadeniz Orman Mühendisleri Odası Başkanı, Merkez İşletme Müdürü Erkan Gazibeyoğlu, Kastamonu TOÇ BİR-SEN Sendikası Şube Başkanı Mehmet Şano ve Öz Orman-İş Sendikası Şube Başkanı Sedat Öksüz ile Karadere Orman işletme Müdürü Muhammet Savcı ve Şube Müdürleri ile tüm orman personeli katılım sağladı.

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; "Bayram demek mutluluk ve paylaşmak  demektir.  Tüm çalışma arkadaşlarımızın geçmiş bayramlarını kutlar, Havaların ısındığı bu dönemde Orman Yangınlarına karşı dikkatli olunması ve yağışlı geçen sezonun ardından  çalışma ve gayretlerimizi artırarak ülkemize değer yaratmaya ve katkı sağlamaya devam edeceğiz. Aramızda olamayan Bölge Müdür yardımcımız Ahmet Er’in Muhterem anneleri başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımızın kaybettikleri yakınlarına rahmet ve hastalarına şifa dileriz. Nice sağlık ve Sıhhat dolu bayramlarda buluşmak dileklerimizle."

Bayramlaşma sonrasında Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu önderliğinde Bölge Müdür Yardımcıları Ramazan Kolsuz ve Meryem Burçin Irmak, sivil toplum kuruluşları ve İşletme Müdürlüğü'nü ziyaret etti. 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum