Kastamonu OBM'de toplantı üstüne toplantı;

Kastamonu OBM'de toplantı üstüne toplantı

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) Cumhuriyetin 100. yılında Kastamonu Sektör Hazırlık toplantılarını sürdürüyor. Kastamonu OBM aynı gün içinde 2 toplantıyı üst üste yaptı....


Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü ev sahipliğinde, Kastamonu OMB'de Kastamonu’nun en fazla odun emvali üretenler bu ürünleri taşıyanlar ile sanayi ve üniversiteden temsilciler bir araya gelerek Cumhuriyetin 100 yılında Kastamonu Sektör Hazırlık Toplantısı gerçekleştirildi.  16 Kasım 2023 yılında kendilerini temsil etmesi gereken kişiler ile  ortak talepleri konusunda fikir birliğine varma konusunda adımlar atılarak sürecin devam etmesine katkı sağladı. Kastamonu OBM'den yapılan açıklamada; Bu kapsamda Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu’nun davetine katılan Üniversitemizin değerli hocalarına, Kastamonu Entegre ,Kronosman , Kolçam , Ekol Kontraplak, Kaswood, Katso, Taşıko Taşıyıcılar Koop., Azdavay Tarımın  üst düzey temsilcilerine katılımları ve sağladıkları katkı için teşekkür ederiz" denildi.


Kastamonu OBM'de gerçekleştirilen bu toplantı sonrasında bir toplantı daha yapıldı. Toplantıda, Kastamonu’da orman tali ürünlerinde üretim ve satış yapanlar  ile KUZKA temsilcileri ile bir araya geldi. Arıcılar Birliği  temsilcileri ile defne ve kestane alım satımı yapanlar ve Kastamonu Üniversitesi akademisyenleri bir araya gelerek Cumhuriyetin 100'ncü yılında Kastamonu Sektör hazırlık toplantısı yaptı. 16 Kasım 2023 yılında kendilerini temsil etmesi gereken kişiler ile  ortak talepleri konusunda fikir birliğine varma konusunda adımlar atılarak sürecin devam etmesine katkı sağlandı. Bu kapsamda Orman Bölge Müdürü sayın Fahri Sönmezoğlu’nun davetine katılan  üst düzey temsilcilerine katılımları ve sağladıkları katkı için teşekkür edildi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum