"Tüm personelin kalifiye olmasını hedefliyoruz";

"Tüm personelin kalifiye olmasını hedefliyoruz"

2022 yılının sonunda ve 2023 yılı içinde, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'ne katılan işçi personellerin eğitilmesi amacıyla tasarlanan eğitimlerin 3'üncüsü Kastamonu Orman işletme Müdürlüğünün ev sahipliğinde Kastamonu ve Karadere İşletme Müdürlüklerinde çalışan işçi personellerin katılımıyla yapıldı....

 Kastamonu OBM tarafından yapılan açıklamada; "Bilmek güven verir. Hedefimiz olan tüm personelin kalifiye olması ve teknik beceri konusunda azami bilgi birikimine sahip olmasını sağlamaktır" denildi.

Eğitim, Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu’nun talimatıyla Silvikültür Şube Müdürü Ahmet Nezir ve Basın ve İletişim Şube Müdürü Turan Küçük tarafından arazide uygulamalı olarak verildi. Kastamonu İşletme Müdürü Erkan Gazibeyoglu  ev sahipliğinde eğitime katkı sağladı. Eğitimlerde İş kanunu ve Toplu Sözleşme ile kazanılan hak ve sorumluluklar, aidiyet duygusu ve kurumsallık ile iş tanımları, yapılan damga , ölçme ve işaretleme işlemleri ile gençlik bakımı, tabii ve suni tensil çalışmaları anlatıldı. 

"BİLMEK GÜVEN VERİR"

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi; " Bilmek güven verir. Amacımız aramıza yeni katılan işçi arkadaşlarımıza iş hayatında kullanacakları yetkinlikleri ilk aşamada doğru öğretilme gayesi ile verilmiştir. Hedefimiz olan tüm personelin kalifiye olması ve teknik beceri konusunda azami bilgi birikimine sahip olmasını sağlamaktır. Emin adımlarla tüm çalışanlarımızın mümkün olacak en kalifiye elemanlar olmalarını sağlayana kadar eğitimlere devam edilecektir. Görev ve sorumluluklarını bilen doğru davranan çalışma arkadaşlarımıza doğru bir katkı sağladık." 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum