Fidanlık Dairesi Başkanlığı Kastamonu’da eğitim düzenlendi;

Fidanlık Dairesi Başkanlığı Kastamonu’da eğitim düzenlendi

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Daday Fidanlık Şefliği'nde Lazer Tesviye Bıçağı uygulamalı eğitimi gerçekleştirildi. Daday Fidanlık Şefliği'nde düzenlenen programda Lazer Tesviye Bıçağı uygulamalı eğitimi, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü'nde görev yapan Ziya Teke tarafından verildi....

Daday Fidanlık Şefliği'nde düzenlenen eğitime; Fidanlık ve Tohum İşleri Dairesi Başkanlığı'ndan Daire Başkan Yardımcısı Alpaslan Ünsal, Daire Başkan yardımcısı Hayati Ergüden ve Şube Müdürü Evrim Altıntaş, Kastamonu OBM Ağaçlandırma Şube Müdürü Ercan Şen, Fidanlık Müdürü Levent Teroğlu, Basın ve İletişim Şube Müdürü Turan Küçük ve Fidanlık şefleri ve operatör personeller katılım sağladı.


"BİR İŞİ ANCAK YAPAN BİLİR"

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından eğitime ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;  "Eğitim amaçlanan faydaları sağlamak amacına ulaşmış olup, eğitim yuvası ve ormancılığın kalbi konumundaki Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü olarak her türlü eğitime ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Kastamonu'nun tanıtılmasına da etki eden bu eğitimlerle hem bilgi birikimi artırılmış hem de çalışanlarımızın iş yapma imkanları teorikten pratiğe çevrilmiştir. 'Bir işi ancak yapan bilir' diyerek iş ve işlemleri yaparak öğretilmesine destek veriyoruz."


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum