Yumaklı, Kastamonu OBM’de toplantıya katılacak;

Yumaklı, Kastamonu OBM’de toplantıya katılacak

21-23 Eylül tarihleri arasında yapılması planlanan toplantıya Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın da katılması bekleniyor....

21-23 Eylül tarihleri arasında Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’nde (OBM) yapılması planlanan “Sürdürülebilir Biyoekonomiye Geçiş Sürecinde Oduna Dayalı Sanayi Sektörünün Geleceğine İlişkin Diyalog” toplantısına Kastamonulu hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın da katılması bekleniyor.

Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu, “Sayın Bakanımız İbrahim Yumaklı’nın da katılmasını beklediğimiz Sürdürülebilir Biyoekonomiye Geçiş Sürecinde Oduna Dayalı Sanayi Sektörünün Geleceğine İlişkin Diyalog toplantısı hazırlık çalışmaları Orman Genel Müdür Yardımcımız Sayın Recep Ateş başkanlığında paydaşların katıldığı ve telekonferans yöntemiyle yapılan toplantıyla gözden geçirildi. Kurumumuza ve Kastamonu İlimize yakışır bir toplantı düzenleyebilmek adına yapılacak çalışmalar tek tek ele aldık. Yapılacak bu toplantı ile sektöre ve Ormancılığa yön verilmesini amaçlamaktayız” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum